1.

An investigation of the effects of using an enzyme-probiotic combination on broilers performance

دوره 7، شماره 4، بهار 2014، صفحه 299-304
Saeed Seifi

2.

Effect of dietary zinc oxide and phytase on the plasma metabolites and enzyme activities in aged broiler breeder hens

دوره 9، شماره 4، بهار 2016، صفحه 263-270
Hossein Sharideh؛ Mahdi Zhandi؛ Mojtaba Zaghari؛ Amir Akhlaghi

3.

Evaluation of cardiac troponin I (cTnI), electrocardiography, creatine kinase (CK) and aspartate aminotransferase (AST) in diagnosis of selenium deficiency in Markhoz goat kids breed

دوره 11، شماره 2، تابستان 2017، صفحه 125-133
Shahin Fakour؛ Pooya Alimohammadzadeh؛ Asaad Vaziry

4.

اثرات سطوح مختلف دانه کلزا با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی

دوره 43، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 337-345
محمدحسین شهیر؛ وریا عندلیبی؛ محمود شیوازاد؛ افشین حیدری نیا؛ امید افسریان

5.

اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 765-776
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمود قاسمی نژاد

6.

اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 129-142
محمدرضا رضوانی؛ راضیه ایران پرست

7.

اثر پیش‌تیمار بذر جو با سالیسیلیک اسید بر رشد گیاهچه، مقدار پرولین و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت تحت شرایط تنش خشکی

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 475-486
سید علی طباطبایی

8.

اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار

دوره 38، شماره 3، پاییز 1386
فائقه زعفریان؛ محمود شیوازاد؛ علی نیکخواه؛ احمد زارع شحنه؛ محمد علی فرقانی اله آبادی؛ سیدمحمد اعرابی

9.

اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio

دوره 69، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 253-263
خیری محمدی1؛ حمید محمدی آذرم2*؛ امیر پرویز سلاطی2؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی2

10.

اثر عمل آوری-سطح آنزیم و ا و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری -عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر

دوره 33، شماره 3، بهار 1381
تام اسکات؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی نیکخواه؛ محمد مرادی

11.

اثر کنجاله گلرنگ حاوی مکمل‌های میکروبی و آنزیمی بر عملکرد، کیفیت گوشت و ایمنی همورال بلدرچین ژاپنی

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 601-611
شریفه قویدل حیدری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری

12.

اثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتی‌آنزیم تجاری ناتوزیم- P در جیره غذایی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 3، زمستان 1390، صفحه 265-273
مجتبی زاغری؛ سعید خلجی

13.

ارزیابی استفاده از سه مولتی‌آنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های برپایه گندم و جو

دوره 42، شماره 2، پاییز 1390، صفحه 143-151
سید عادل مفتخرزاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

14.

ارزیابی مقایسه ای فعالیت الاستازی ایزوله های قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس از موارد انسانی و حیوانی

دوره 58، شماره 2، تابستان 1382
دکتر سعید مهدوی عمران؛ دکتر عباس لطفی؛ دکتر علیرضا خسروی؛ دکتر مژده صالح نیا؛ دکتر احمد زواران حسینی؛ دکتر انوشیروان کاظم نژاد

15.

آنالیز ادراری و بررسی فعالیت آنزیمهای ادراری در شترهای یک کوهانه ایرانی

دوره 60، شماره 3، پاییز 1384
دکتر سعید نظیفی؛ دکتر مهدی صائب؛ دکتر لیلا دادور

16.

بررسی آثار فیزیولوژیک برخی اسانس‏های گیاهی در مقایسه با 8-‌هیدروکسی‏کوئینولین در گل شاخه‌بریدة لیزیانتوس (Eustoma grandiflorum L.)

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 185-195
صادق کاظمی؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد

17.

بررسی اثر رقم، منطقه کشت و مکمل آنزیمی بر انرژی قابل سوخت‎وساز تریتیکاله

دوره 41، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 309-321
حمید زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن عاقل

18.

بررسی ارزش غذایی ضایعات انجیر، با و بدون استفاده از آنزیم، در تغذیه جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 1، بهار 1391، صفحه 71-81
علی عباسی آغوی؛ محمد سالار معینی

19.

بررسی ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه‌های گوشتی

دوره 40، شماره 4، زمستان 1388
مجتبی زاغری؛ محمد مهدی قاسمی؛ محمود شیوازاد؛ اردشیر شیخ احمدی

20.

بررسی برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته در استخرهای خاکی

دوره 62، شماره 2، پاییز 1386
غلامحسین خواجه؛ رحیم پیغان

21.

بررسی برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته در استخرهای خاکی

دوره 62، شماره 2، تابستان 1386، صفحه 197-207
غلامحسین خواجه؛ رحیم پیغان

22.

بررسی تأثیر تنش کم‌آبی بر عملکرد، اسانس و برخی از صفات فیزیولوژیک اکوتیپ‌های آویشن دنایی (Thymus daenensis subsp. daenensis) در منطقه کرج

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 613-624
جلال خورشیدی؛ مجید شکرپور؛ وحیده ناظری

23.

بررسی تغییرات برخی از آنزیم های سرم خون بزها در پولیوآنسفالومالاسی تجربی با سولفید

دوره 54، شماره 3، بهار 1378
دکتر ملیحه عباسعلی پور کبیره؛ دکتر محمد کاظم کوهی؛ دکتر پروانه خضرائی نیا؛ دکتر ایرج کریمی؛ دکتر فرزاد اسدی

24.

بررسی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون نانوامولسیون برخی ‌اسانس‌ها و یک عصاره گیاهی ‏در سفیدبالک پنبهBemisia tabaci (Gennadius) ‎‏ ‏

دوره 50، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 143-158
علیرضا بلندنظر؛ محمد قدمیاری؛ محمدرضا معمارزاده؛ جلال جلالی سندی؛ مریم ذولفقاری

25.

بررسی تغییرات فعالیت کمی پراکسیداز ارقام زیتون در تعامل بین قارچ عامل پژمردگی ورتیسیلیومی Verticillium dahliae و نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica

دوره 42، شماره 2، پاییز 1390، صفحه 303-313
آیت اله سعیدی زاده؛ فهیمه نیاستی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.