Register
|
Login
فهرست نشریات
شیوه نامه انتشار
راهنما
اخلاق در نشر
فلوچارت گردش مقاله
تماس با ما
RSS
English
فهرست نشریات
همه نشریات
دامپزشکی
علوم اجتماعی و رفتاری
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست
معماری و هنر
نشریات انگلیسی
دانشگاه تهران
سامانه رتبه بندی نشریات علمی
سامانه جامع رسانه های کشور
کمیته بین المللی اخلاق در نشر
پیوندهای مفید
آمار
تعداد نشریات
204
تعداد شمارهها
4,349
تعداد مقالات
47,730
تعداد مشاهده مقاله
82,189,427
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
66,077,665
کلیدواژهها =
پروبیوتیک
تعداد مقالات:
43
1
An investigation of the effects of using an enzyme-probiotic combination on broilers performance
دوره 7، شماره 4، بهار 2014، صفحه
299-304
Saeed Seifi
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
117.7 K
2
Effects of Two Probiotics, Lactobacillus Plantarum and Lactobacillus Bulgaricus on Growth Performance and Intestinal Lactic Acid Bacteria of Cyprinus Carpio
دوره 12، شماره 3، پاییز 2018، صفحه
207-218
Mojtaba Alishahi؛ zahra Tulaby Dezfuly؛ Takavar Mohammadian؛ Mehrzad Mesbah
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
756.2 K
3
Efficacy of Echinacea purpurea and Protexin on systemic and mucosal immune response to Newcastle Diseases Virus vaccination (VG/GA strain) in commercial turkey poults
دوره 11، شماره 1، بهار 2017، صفحه
85-95
Mohammad Hasanzadeh؛ tohid tolouei؛ gholamreza nikbakht؛ hassan Alkaragoly؛ arya Rezaei Far؛ hassan ghahri
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.78 MB
4
اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ
دوره 13، شماره 2، زمستان 1390، صفحه
61-71
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
246.78 K
5
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان
دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه
115-122
رضا نقی ها؛ محمد هوشمند؛ مهرداد معمار؛ آریا شفاعی پور؛ محمد رضا ساعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
541.46 K
6
اثر تغذیه پروبیوتیک باکتریایی تجاری بر تولید شیر و متابولیتهای خونی میشهای مهربان
دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه
585-599
شهاب پاینده؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
749.99 K
7
اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی
دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه
189-200
میثم پورطاهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری؛ حسن محمدی عمارت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
838.71 K
8
اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی
دوره 17، شماره 2، پاییز 1394، صفحه
291-300
مهدیه سلطانی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
689.1 K
9
اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی
دوره 12، شماره 2، پاییز 1389، صفحه
11-20
سید داود شریفی؛ احسان تواضعی؛ علی اکبر خادم؛ عباس برین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.33 MB
10
اثر عصاره شیرین بیان، پروبیوتیک، ضد قارچ و بیوچار بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1
دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه
145-157
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
844.72 K
11
اثر مکملهای پروبیوتیکی و پریبیوتیکی بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری
دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه
293-304
مسعود دیدارخواه؛ هادی سریر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
777.6 K
12
بررسی اثرات استفاده از سه نوع پروبیوتیک تجاری در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی
دوره 58، شماره 3، پاییز 1382
دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمدمهدی کیایی؛ دکتر سید مصطفی پیغمبری؛ دکتر گیتا امام
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
427.7 K
13
بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه
7-16
سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.21 MB
14
بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شیربت (Barbus grypus)
دوره 72، شماره 1، زمستان 1395، صفحه
43-52
تکاور محمدیان؛ مجتبی علیشاهی؛ محمد رضا تابنده؛ زینب دوس علی؛ عبدالحسین جانگران نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
857.02 K
15
بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخممرغ در مراحل پایانی تولید
دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه
479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
763.46 K
16
بررسی تاثیر باکتری های باسیلوس سابتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شاخص های رشد، بازماندگی و فلور میکروبی دستگاه گوارش لارو ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) با شیوههای رسانش مختلف
دوره 68، شماره 2، تابستان 1394، صفحه
287-298
سعید ضیایی نژاد؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
660.12 K
17
بررسی تأثیر پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بولگاریکوس (Lactobacillus bulgaricus) ریزپوشانی شده با نانوذرات آلژینات/کیتوزان بر رشد و کارایی تغذیه در فیل ماهی جوان (Huso huso)
دوره 73، شماره 2، بهار 1397، صفحه
181-190
سید صمد حسینی؛ مجتبی علیشاهی؛ کورش امینی؛ محمدرضا عباسپور؛ مسعود قربانپور؛ تکاور محمدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
896.5 K
18
بررسی تاثیر دافنی ماگنای Daphnia magna)) غنی شده با عصاره مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) بر رشد و مقاومت لاروهای ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در برابر عوامل استرس زا
دوره 64، شماره 4، زمستان 1390، صفحه
345-355
محمد لشکربلوکی؛ حجت جعفریان؛ عبدالصمد کرامت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
192.96 K
19
بررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر کاهش کلسترول تخممرغ در مرغهای تخمگذار تجاری
دوره 42، شماره 1، تابستان 1390، صفحه
21-27
سودابه مرادی؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه؛ سید احمد میرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
207.38 K
20
تأثیرات استفاده از پروبیوتیک تجاری بر عملکرد تولید، فراسنجههای پلاسما و صفات لاشه بزغالههای مرخز
دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه
761-773
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
580.23 K
21
تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه
371-380
جمال محمودی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ عباس فرح آور؛ علی اصغر ساکی؛ علیرضا نوریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
767.37 K
22
تاثیر استفاده توام پروبیوتیک و واکسن کوکسیدیوز بر آلودگی تجربی کوکسیدیایی درجوجههای گوشتی
دوره 64، شماره 1، بهار 1388
رامین نجفی؛ بهرام شجاعدوست؛ مهرداد مدیرصانعی؛ صادق رهبری؛ بهزاد منصوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
220.92 K
23
تأثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
دوره 70، شماره 3، تابستان 1394، صفحه
293-299
حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1021.86 K
24
تأثیر افزودن پروبیوتیک، پریبیوتیک و مخلوط آنها به جیره های با کاهش پروتئین بر عملکرد و هیستومورفومتری روده بلدرچینهای ژاپنی
دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه
775-788
محمدرضا اسدی؛ رسول شهروز؛ شاپور حسن زاده؛ سید داود شریفی؛ فرهاد سلطانعلی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
719.17 K
25
تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیرههای آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه
131-140
مجید آفتابی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ قاسم جلیلوند؛ مهران مهری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
516.64 K
تعداد رکورد در صفحه
10
25
50
100
1
2
Contact Us
|
Help & Support
|
Site Map
Journal Management System. Designed by
sinaweb
.