1.

اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 529-536
گلناز تأسلی؛ فرخ کفیل زاده؛ داراب قدیمی؛ وان لور؛ مایکل بالو

2.

اثر عمل‌آوری دانه جو با اسید لاکتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 379-389
وحید پیری؛ فرخ کفیل زاده

3.

اثر فواصل برداشت در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و ارزش غذایی علف نپیر

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 169-181
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

4.

اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 387-394
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

5.

ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 83-91
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

6.

تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 349-360
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

7.

تأثیر اسانس صمغ درخت ون بر عملکرد رشد در دوره شیرخوارگی و پس از شیرگیری در بره‏های نر سنجابی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 453-462
یزدان سیف؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن خمیس آبادی؛ معصومه رضائی؛ لیلا طاهرآبادی

8.

تأثیر استفاده از روغن هسته انار در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و عملکرد بره‌های پرواری

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 491-500
علیرضا کرمپور؛ فرخ کفیل زاده

9.

تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 335-345
نادر پاپی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن فضائلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب