1.

مقایسه عملکرد کلنی‌های حاصل از نسل سیزدهم ملکه‌های اصلاح شده ایرانی با کلنی‌های شاهد در زنبورستان های ایران

صفحه 739-750
غلامحسین طهماسبی؛ محمد بابایی؛ ناصر تاج آبادی؛ عین الله سیفی؛ نادر مشایخی؛ حسین رضازاده

2.

اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف

صفحه 751-764
مسعود نوروزی دیارجان؛ علی اسدی الموتی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محسن دانش مسگران

3.

اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی

صفحه 765-776
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمود قاسمی نژاد

4.

بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان‌های مختلف پس از سیلو کردن

صفحه 777-787
فروغ بدویی دلفارد؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ محمد مهدی شریفی حسینی

5.

بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‏ای، رفتار نشخوار و فراسنجه‏‏های ‏خونی گوسفند عربی و بز نجدی

صفحه 789-802
علی کیانی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور

6.

اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میش‌های آبستن سنگسری

صفحه 803-818
غلامحسین ایراجیان؛ حمید امانلو؛ اسداله تیموری یانسری؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ هرمز منصوری

7.

بررسی اثر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد بره های نژاد بلوچی

صفحه 819-828
حسین منافی راثی؛ حسین حیدری چاه باغی؛ سلمان افشار؛ نرگس افشاری پور

8.

اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها

صفحه 829-845
ذبیح الله عبدالملکی؛ منوچهر سوری؛ محمد مهدی معینی؛ ارمین توحیدی؛ یداله چاشنی دل

9.

اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره‌ای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه‌های گوشتی

صفحه 847-861
زهرا رنجبر؛ مهران ترکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

10.

تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

صفحه 863-877
حسن دالوند؛ آرش آذرفر؛ عباس مسعودی

11.

تأثیر پودر خار مریم بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و آنزیم‌های کبدی جوجه های گوشتی

صفحه 879-889
شهاب الدین قره ویسی

12.

اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی

صفحه 891-904
فاطمه راهی؛ محمد هوشمند؛ مختار خواجوی؛ سیامک پارسایی

13.

اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله‌ لیموترش بر فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه‌های گوشتی

صفحه 905-916
زهرا درون؛ سیامک پارسایی؛ مختار خواجوی؛ رضا نقی ها

14.

تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی

صفحه 917-928
سید عبداله حسینی؛ مهدی امیر صادقی؛ امیر حسین علیزاده قمصری؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد رضا سلیمانی

15.

اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار

صفحه 929-939
مرتضی رضائی؛ نیما ایلا

16.

تأثیر سطوح مختلف پودر گل ‌گاوزبان بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

صفحه 941-952
افسانه آزادی؛ نعمت ضیائی؛ سید مهدی قریشی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب