1.

تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلو‌ل‌پاشی اسید آمینه بر شاخص‌های رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari')

صفحه 175-194
غزاله قادری چرمهینی؛ مصطفی شیرمردی؛ اعظم جعفری؛ حیدر مفتاحی زاده

2.

ارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول.

صفحه 195-211
حمید زرگری

3.

بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus)

صفحه 213-233
مجتبی جعفری حقیقی؛ شجاع قربانی دشتکی؛ حمید کلیشادی؛ محمدرضا مصدقی

4.

بهینه‌سازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم

صفحه 235-248
ناصر عسکری؛ مونا دشتیاری؛ عبداله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا قهرمانی

5.

تأثیر محلول‌پاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum)

صفحه 249-267
سودابه مفاخری؛ بهور اصغری

6.

اثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

صفحه 269-284
حلیمه جعفری؛ محمد مقدم

7.

مقایسه ریشه زایی اکوتیپ‌های مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی

صفحه 285-299
یونس پوربیرامی هیر؛ وجیهه عباسی قادی

8.

استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی

صفحه 301-320
صفدر پورممبینی؛ محمود لطفی؛ حسین رامشینی

9.

تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل

صفحه 321-339
سید فاضل میراحمدی؛ محمد رضا حسندخت؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمدرضا نقوی؛ کرامت اله رضایی

10.

اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریته‌کینوا

صفحه 341-352
تهمینه اسفندیاری؛ مریم تاتاری؛ سوسن خسرویار؛ فرشته قراط؛ معصومه صالحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب