1.

تأثیر منابع مختلف روی بر جمعیت‌های میکروبی، آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراورده‌‌های تخمیر برون‌تنی شکمبه‌ای در گوسفند

صفحه 357-373
مصطفی اکبری علایی؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان

2.

بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی

صفحه 375-388
سید حمید موسوی اسفیوخی؛ محمد رضا سهل آبادی؛ بهزاد خرمی

3.

اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد دالاق

صفحه 389-398
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ جواد زارعی

4.

تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز

صفحه 399-414
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

5.

سنتز و شناسایی روی-متیونین با روش‌های اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 415-428
ابوذر بسطامی؛ علی نقی پور؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا

6.

تأثیر نوع پروبیوتیک و پری‌بیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و میکروفلور روده کوچک جوجه‌های گوشتی

صفحه 429-443
مرتضی پاشایی جلال؛ آناهیتا بهرامی باباعلی؛ فاطمه تابنده؛ سید داود شریفی

7.

بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

صفحه 445-459
هوشنگ لطف اللهیان؛ حسین منافی راثی؛ عباس نجم آبادی

8.

مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی

صفحه 461-471
زهرا کردپور؛ سمیه سالاری

9.

تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد بره‌ها و برخی فراسنجه های خونی در میش‌های مغانی همزمان شده فحلی

صفحه 473-483
وحید واحدی؛ شهروز معبودی؛ طاهر یلچی؛ مهدی انصاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب