تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,555 |
تعداد مقالات | 70,729 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,650,589 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,844,519 |
1. | Assessment of Heavy Metal Pollution of the Snow Cover of the Severodvinsk Industrial District (NW Russia) | |||
دوره 8، شماره 4، مهر 2022، صفحه 1274-1293 | ||||
Evgeny Yakovlev؛ Anna Druzhinina؛ Elena Zykova؛ Sergey Zykov؛ Nikolay Ivanchenko | ||||
2. | Assessment of Microplastics Distribution and Related Water Quality in an Urban Canal, Thailand | |||
دوره 8، شماره 4، مهر 2022، صفحه 1172-1184 | ||||
Rawintra Eamrat؛ Achara Taweesan؛ Tatchai Pussayanavin | ||||
3. | Concentration of Selected Phenolic Compounds in Effluent, Stream and Groundwater of a Local Textile Industry in Abeokuta, Ogun State, Nigeria | |||
دوره 10، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 348-357 | ||||
Olufunmilayo Olasumbo Olayinka؛ Morenikeji Margaret Egbeyemi؛ Adedayo Olamide Oyebanji | ||||
4. | Impact of germination on the physicochemical and rheological properties of flours and starch granular morphology of Panicum miliaceum (Proso millet), Paspalum scrobiculatum (Kodo millet), and Setaria italica (Foxtail millet) | |||
دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 34-42 | ||||
N. N. G. Chiranthika؛ A. Chandrasekara؛ K. D. P. P. Gunathilake | ||||
5. | Introducing wild almond oil as a healthier alternative for frying purposes | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مهر 1403 | ||||
Karamatollah Rezaei؛ Javad Majidian؛ Farzaneh Kamandloo | ||||
6. | Prediction of the changes in physicochemical properties of key lime juice during IR thermal processing by artificial neural networks | |||
دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 95-100 | ||||
Sara Aghajanzadeh؛ Mohammad Ganjeh؛ Seid Mahdi Jafari؛ Mahdi Kashaninejad؛ Aman Mohammad Ziaiifar | ||||
7. | Prediction of the physicochemical properties of quince puree during thermal treatment using M5 decision tree | |||
دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 139-146 | ||||
Mehdi Saberi؛ Aman Mohammad Ziaiifar؛ Mahdi Kashaninejad؛ Mehran Aalami؛ Habib Ollah Mirzaei؛ Khalil Ghorbani؛ Sara Aghajanzadeh | ||||
8. | ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و ترکیب اسیدهای چرب 13 رقم و ژنوتیپ گردو | |||
دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 189-201 | ||||
نوید یزدانی؛ شهناز حمیدی؛ کرامت الله رضایی؛ کورش وحدتی؛ علیرضا رحمانیان حقیقی | ||||
9. | بررسی تأثیر عوامل محیطی بر فرمهای رویشی گیاهان (مطالعه موردی: مراتع ییلاقی جواهرده رامسر) | |||
دوره 65، شماره 4، دی 1391، صفحه 529-540 | ||||
دیانا عسکریزاده؛ غلامعلی حشمتی | ||||
10. | بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان | |||
دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 427-434 | ||||
هومن خان بابائی؛ محمد خضری؛ حمید رضا بهمنی؛ صالح صالحی | ||||
11. | بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه | |||
دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 129-143 | ||||
سجاد پیرسا؛ افشار اصدق | ||||
12. | بهینهسازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن | |||
دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 793-804 | ||||
مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ زینب موسوی؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی | ||||
13. | تاثیر محلول پاشی کلسیم، روی و بور بر ریزش قبل از برداشت و میزان قندها، عناصر غذایی و برخی صفات کمی و کیفی میوه در ارقامی از گلابی آسیایی | |||
دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 149-159 | ||||
حسن خوش قلب؛ کاظم ارزانی؛ محمدجعفر ملکوتی؛ محسن برزگر | ||||
14. | رده بندی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی خاکهای گچی جنوبغربی گیلانغرب | |||
دوره 4، شماره 0، اردیبهشت 1377 | ||||
شهلا محمودی؛ احمد حیدری | ||||
15. | کاربرد استنتاج فازی-عصبی تطبیقی (ANFIS) در پیشبینی خصوصیات کیفی میوه سیب در طی انبارداری | |||
دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 47-64 | ||||
بهشاد طحانی؛ بابک بهشتی؛ محسن حیدری سلطان آبادی؛ احسان حکمتیان | ||||
16. | مروری بر پارامترهای فارماکوکی نتیک و خواص فیزیکوشیمیایی سولفونامیدها در نشخوارکنندگان | |||
دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1376 | ||||
دکتر سید محمد فقیهی | ||||
|