1.

Fabrication and characterization of nanochitin-reinforced carboxymethyl cellulose edible film

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 فروردین 1403
Narges Jannatiha؛ Maryam Moslehishad؛ Saeedeh Shojaee-Aliabadi

2.

Incorporation of essential oils with antibiotic properties in edible packaging films

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 77-84
Arezou Khezerlou؛ Maryam Azizi-Lalabadi؛ Mir-Michael Mousavi؛ Ali Ehsani

3.

Optimization of edible Alyssum homalocarpum films for physical and mechanical properties

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 85-92
Sara Abbasi Rad؛ Gholamreza Askari

4.

Physical and mechanical features investigation of protein-based biodegradable films obtained from trout fish waste

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 81-90
Marziye Mirzakhani؛ Sohrab Moini؛ Zahra Emam-Djomeh

5.

ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 417-430
مردمرادیان نسیم؛ کاوه رحمانی فرح؛ سید مسعود حسینی؛ بهارک صحت نیا

6.

بررسی اثر اسیدهای اولئیک و استئاریک بر ویژگی های مکانیکی، نفوذپذیری و ریز ساختاری فیلم کازئینات سدیم

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 185-377
عاطفه برومند؛ زهرا امام جمعه؛ منوچهر حامدی؛ سیدهادی رضوی

7.

بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 121-130
آرزو کرمی مقدم؛ زهرا امام جمعه؛ سید علی یاسینی اردکانی

8.

تأثیر زمان تیمار آنزیمی‌ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب‌پنیر

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 519-527
فرزانه کوراوند؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی

9.

خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 45-51
محمد اکرامی؛ زهرا امام جمعه؛ مرضیه میرزاخانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب