کوراوند, فرزانه, جوینده, حسین, برزگر, حسن, حجتی, محمد. (1395). تأثیر زمان تیمار آنزیمی‌ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب‌پنیر. , 47(3), 519-527. doi: 10.22059/ijbse.2016.59360
فرزانه کوراوند; حسین جوینده; حسن برزگر; محمد حجتی. "تأثیر زمان تیمار آنزیمی‌ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب‌پنیر". , 47, 3, 1395, 519-527. doi: 10.22059/ijbse.2016.59360
کوراوند, فرزانه, جوینده, حسین, برزگر, حسن, حجتی, محمد. (1395). 'تأثیر زمان تیمار آنزیمی‌ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب‌پنیر', , 47(3), pp. 519-527. doi: 10.22059/ijbse.2016.59360
کوراوند, فرزانه, جوینده, حسین, برزگر, حسن, حجتی, محمد. تأثیر زمان تیمار آنزیمی‌ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب‌پنیر. , 1395; 47(3): 519-527. doi: 10.22059/ijbse.2016.59360


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.