1.

Effect of Pre-Harvest Salicylic Acid and Iron Treatments on Postharvest Quality of Peach Fruits

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 187-198
Hamed Shokri Heydari؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Babalar؛ Taha Ranjbar Malidarreh؛ Ahmad Ahmadi

2.

Evaluation of freezing tolerance in olive cultivars by stomatal density and freezing stress

دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 145-153
Majid Rahemi؛ Fateme Yazdani؛ Sahar Sedaghat

3.

اثر اتانول و اسید جیبرلیک بر دوام عمر و کیفیت گل بریده آلسترومریا (Alstroemeria hybrida cv. Napoli)

دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 217-225
راحله عدالتی مرفه؛ مصطفی عرب؛ روح انگیز نادری؛ محمود رضا روزبان

4.

ارزیابی برخی پاسخ های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی هفت رقم تجاری انگور به تنش سرما طی فصل ‏رشد

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 213-224
صمد مرادی حیدرآباد؛ احمد ارشادی

5.

بررسی اثر بی‌کربنات آب آبیاری بر رشد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک شش پایه رویشی سیب

دوره 4، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-15
علی ایمانی؛ مجتبی سلیمی؛ ابراهیم هادوی

6.

بررسی برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی جعفری (‏Petroselinum hortense‏) تحت تنش کم‌آبیاری و ‏شوری در شرایط گلخانه‌ای

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 677-688
خیره النساء دمرچلی؛ راهله ابراهیمی؛ مهدی سرائی تبریزی

7.

بررسی پاسخ‌های مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه کاهو در تلقیح با قارچ Piriformospora indica تحت تنش شوری

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 243-255
سجاد فتاحی؛ مهدی صیدی؛ محمد جواد زارع

8.

بررسی تغییرپذیریهای ناشی از خشکی در نژادگان طبیعی مرکبات

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 909-919
رضا فیفائی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ جواد فتاحی مقدم؛ معصومه کیااشکوریان

9.

تأثیر 24- اپی براسینولید بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژی و عملکرد گشنیز (Coriandrum sativum L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 899-907
ندا امیری؛ نجمه زینلی؛ ایرج توسلیان

10.

تأثیر تغذیه روی بر کاهش خسارت اکسیداتیو ناشی از تنش شوری در دو رقم زیتون

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 329-343
محمد رضا نائینی؛ محمود اثنی عشری؛ امیرحسین خوشگفتارمنش؛ محمد هادی میرزاپور

11.

تأثیر تیمارهای شیمیایی و طبیعی بر عمر گلجایی آنتوریوم رقم ’کلیماکس ‘

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 661-670
عباس میرزاخانی؛ منصوره جلالی

12.

تأثیر دو روش پوشاندن با کاغذ مومی در مهار آسیب‌های ناشی از سرمازدگی میوۀ انار ’ملس ساوه‘ در سردخانه

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 251-263
مصباح بابالار؛ عزیزه مسیب زاده؛ ذبیح‌اله زمانی؛ امیر موسوی؛ محمدرضا فتاحی‌مقدم

13.

تأثیر سیلیکات پتاسیم بر کاهش تجمع بُر و آسیب‌های اکسایشی در انگور بیدانۀ سفید در شرایط تنش سمیت بُر

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 391-401
سمیه نظام دوست؛ علیرضا فرخزاد؛ میر حسن رسولی صدقیانی

14.

تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 339-347
محمد سیاری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری

15.

تغییرات برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی آلو رقم خاکی (‏Prunus salicina cv. ‎Flavor supreme pluot‏) در طی انبارمانی با دو دمای مختلف تحت تأثیر محلول پاشی پیش از ‏برداشت سالیسیلیک‌اسید و آهن

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 525-539
طه رنجبر مالی دره؛ محمدعلی عسکری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ حامد شکری حیدری؛ احمد احمدی

16.

کاربرد اسید هیومیک و سوپرجاذب نانوکامپوزیت بر خصوصیات رشد و مقابله با تنش خشکی در چمن

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 387-402
حوا بیگدلی نسب؛ موسی سلگی؛ مینا تقی زاده

17.

کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب

دوره 33، شماره 1، فروردین 1381
سید حسین میر دهقان؛ مجید راحمی

18.

مقایسه اثرات لاکتات‌کلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمه‌ای

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 973-979
نعیمه سلطانی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.