تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,098,586 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,206,192 |
کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 8، دوره 33، شماره 1 - شماره پیاپی 494، فروردین 1381 اصل مقاله (256.9 K) | ||
نویسندگان | ||
سید حسین میر دهقان؛ مجید راحمی* | ||
چکیده | ||
در این پژوهش رقم های ملس یزدی(میخوش) و ملس ساوه میوه انار از یک باغ تحقیقاتی وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی استان یزد تهیه گردید و پس از درجه بندی در دمای 1/5C و رطوبت نسبی 85+-3 درصد به مدت 4 ماه نگهداری گردید.میوه ها تحت تیمارهای مختلف هر 2 4 و 6 هفته به مدت 12 ساعت با دمای 25C در مقایسه با شاهد(بدون تیمار) گرمادهی شده و به انبار بازگردانده شدند.نتایج به دست آمده پس از 4 ماه انبارداری نشان داد که گرمادهی متناوب هر 4 و 6 هفته باعث کاهش خسارت سرمازدگی پ.هاش(PH ) پوسیدگی وافزایش اسید کل می شود.با این وجود تاثیری بر نشت الکترولیت مواد جامد قابل حل و اسید اسکوربیک میوه ها پس از پایان انبارداری ندارد.گرمادهی هر 2 هفته باعث افزایش بشت یون و کاهش پوسیدگی می شود. | ||
کلیدواژهها | ||
انار؛ خسارت سرمازدگی؛ قهوه ای شده؛ گرمادهی متناوب؛ ملس ساوه؛ ملس یزدی؛ نشت یون | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,263 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,041 |