تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,958,718 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,631,737 |
1. | Challenges and Opportunities in Tomato Production Chain and Sustainable Standards | |||
دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 235-262 | ||||
Dennis Maina Gatahi | ||||
2. | Effect of Sun-Drying and Roasting on Pistachio Quality and Health Benefits | |||
دوره 11، شماره 3، مهر 2024، صفحه 299-308 | ||||
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Hossein Rezaei | ||||
3. | Iodine Concentration in Iranian Dairy Milk Products and Its Contribution to the Consumer’s Iodine Intake | |||
دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 159-165 | ||||
Mohammad Reza Rezaei Ahvanooei؛ Mohammad Ali Norouzian؛ mehdi Hedayati | ||||
4. | اثر عمل آوری-سطح آنزیم و ا و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری -عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر | |||
دوره 33، شماره 3، خرداد 1381 | ||||
تام اسکات؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی نیکخواه؛ محمد مرادی | ||||
5. | اثر کاه گندم فرآوریشده با باکتریهای سلولولیتیک جداشده از دستگاه گوارش اسب بر عملکرد، گوارشپذیری، فراسنجههای تخمیری و خونی در برههای پرواری | |||
دوره 24، شماره 3، مهر 1401، صفحه 301-312 | ||||
مریم هرسینی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ محسن ساری؛ اسدالله تیموری یانسری | ||||
6. | ارزیابی کمّی و اثرهای اقتصادی برداشت سماق بر درآمد خانوارهای روستایی شهرستان هوراند، آذربایجان شرقی | |||
دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 127-136 | ||||
بهزاد قلیزاده؛ احمد علیجانپور؛ سجاد قنبری | ||||
7. | استفاده از روش تلفیقی در فرایند چایسازی و ارزیابی ویژگیهای کیفی و خواص حسی فراورده | |||
دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 439-449 | ||||
شیوا روفی گری حقیقت؛ سید احمد تقی شکرگزار؛ کوروش فلکرو؛ صغری محبیان اطاقوری | ||||
8. | بررسی پاسخ جوجههای گوشتی به استفاده از آنزیم پروتئاز در جیرههای حاوی سویای پرچرب اکسترودشده در دماهای گوناگون | |||
دوره 53، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 127-139 | ||||
محمود رضا حیدری؛ بهروز دستار؛ سید ناصر موسوی؛ رضا میرشکار؛ سید عیداله حسینی؛ مجید عباسی | ||||
9. | بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیهای برگ خرما با روشهای تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی | |||
دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 431-445 | ||||
عباس رجایی راد؛ محسن ساری؛ محمد جواد ضمیری؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری | ||||
10. | بررسی تأثیر کووید-19 روی صنعت فرآوری محصولات شیلاتی کشور | |||
دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 295-304 | ||||
یزدان مرادی؛ محمود بهمنی؛ ذبیح الله بهمنی؛ مهدی گلشن؛ شهرام صفییاری | ||||
11. | پردازش دادههای مغناطیس هوایی منطقة بصیران با استفاده از اسپلاین مکعبی | |||
دوره 34، شماره 2، مرداد 1387 | ||||
غلامعباس فنایی خیرآباد؛ ناصر حسینزاده گویا؛ لقمان نمکی؛ بیبی رابعه صداقت | ||||
12. | پردازش و تفسیر دادههای مغناطیس هوایی بهمنظور پیجویی ذخایر کرومیت در منطقه سبزوار | |||
دوره 35، شماره 3، آبان 1388 | ||||
ابوالقاسم کامکار روحانی؛ مجید بیکی | ||||
13. | تأثیر استفاده از هسته خرمای عملآوری شده با روشهای مختلف در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی | |||
دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 417-429 | ||||
محمدرضا قربانی؛ طاهره محمدآبادی؛ حدیث میرزایی | ||||
14. | تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی | |||
دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 403-418 | ||||
علی محمد هوشمندی؛ اکبر یعقوبفر؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری | ||||
15. | تأثیر فرآوریهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد و قابلیت هضم کاه گندم در نشخوارکنندگان | |||
دوره 19، شماره 3، اسفند 1398، صفحه 29-34 | ||||
حسین کاظمی؛ ابوالفضل زالی | ||||
16. | مروری بر پردازش دادههای مگنتوتلوریک | |||
دوره 34، شماره 2، مرداد 1387 | ||||
بهروز اسکویی؛ احمدعلی بهروزمند | ||||
17. | معرفی عوامل ضدتغذیه ای موجود در اقلام خوراکی با منشاءگیاهی و راهکارهای کاهش محتوای آن ها | |||
دوره 76، شماره 3، مهر 1402، صفحه 377-396 | ||||
احمد ایمانی؛ زهرا محمودی کیا | ||||
18. | نقش هستۀ نحوی و جایگاه سازه در پردازش اسامی مرکب غیرفعلی: شواهدی از افراد زبانپریش بروکا | |||
دوره 11، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 121-145 | ||||
موسی غنچه پور؛ شهلا رقیب دوست | ||||
19. | ویژگیهای پردازش و بازیافت پسماندهای روستایی (مطالعة موردی: ایران) | |||
دوره 37، شماره 57، خرداد 1390، صفحه 1-8 | ||||
محمد علی عبدلی؛ علی حق اللهی | ||||
|