1.

اثر دما و کلرور کلسیم در کاهش سرمازدگی میوه پرتقال تامسون ناول و نارنگی ساتسوما

دوره 37، شماره 1، بهار 1385
محمود قاسم نژاد؛ مصباح بابالار؛ یونس مستوفی؛ سیروس آقاجانزاده؛ محمد علی عسگری

2.

اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 357-371
شیما چایانی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی

3.

اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)

دوره 43، شماره 2، پاییز 1391، صفحه 211-216
عبدالحسین ابوطالبی؛ بهنام بهروزنام؛ زهرا پشنگه

4.

اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 389-401
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی

5.

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 527-537
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو

6.

ارزیابی کاربرد روش مه‌پاشی و کاربرد توأم آن با بخاری باغی در مبارزه با سرمازدگی بهاره

دوره 42، شماره 73، زمستان 1389، صفحه 111-119
حجت‌الله یزدان‌پناه؛ دلناز اوحدی

7.

تعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه

دوره 41، شماره 1، تابستان 1389
سید حسین میردهقان؛ مجید راحمی

8.

مقایسه ویژگی های زراعی چهار رقم نخود در کشت بهاره و انتظاری با آبیاری تکمیلی

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 973-984
امیرهوشنگ جلالی؛ رضا خاکپور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.