1.

Evaluation of quantity and quality of the yield of two wheat cultivars in intercropping system

دوره 16، شماره 2، زمستان 2011، صفحه 151-156
Kh Jamshidi

2.

Genetic diversity in spring wheat cultivars and relationships between traits under terminal drought stress

دوره 48، ویژه نامه، پاییز 1396، صفحه 101-117
Marouf Khalili؛ Mohammad Reza Naghavi

3.

Introduction of new indices to identify relative drought tolerance and resistance in wheat genotypes

دوره 12، شماره 2، زمستان 2007، صفحه 165-178
S. S. Moosavi؛ B. Yazdi Samadi؛ M. R. Naghavi؛ A. A. Zali؛ H. Dashti؛ A. Pourshahbazi

4.

Potential use of Iranian rhizobial strains as plant growth-promoting rhizobacteria (PGPR) and effects of selected strains on growth characteristics of wheat, corn and alfalfa

دوره 14، شماره 1، زمستان 2009، صفحه 27-35
A.H Alikhani؛ B. Yakhchali

5.

Quantitative expression analysis of candidate genes for Septoria tritici blotch resistance in wheat (Triticum aestivum L.)

دوره 3، شماره 1، بهار 2013، صفحه 72-78
Laleh Karimi Farsad؛ Mohsen Mardi؛ Mohammad Ali Ebrahimi

6.

Responses of above and below ground traits of 10 accessions of Triticum boeoticum to non-stress and imposed moisture stress conditions

دوره 24، شماره 1، بهار و تابستان 2019، صفحه 87-97
F. Abdi؛ S.S. Moosavi؛ M.R. Abdollahi؛ S. Tahmasebi Enferadi؛ M. Maleki

7.

Study of wheat grain protein increasing through foliar application of nitrogen after anthesis

دوره 12، شماره 1، تابستان 2007، صفحه 1-5
M. Seilsepour

8.

The effect of hydropriming and halopriming on germination and early growth stage of wheat (Triticum aestivum L.)

دوره 16، شماره 1، پاییز 2011، صفحه 61-68
H. Abbasdokht

9.

The Effect of Priming and Salinity on Physiological and Chemical Characteristics of Wheat (Triticum aestivum L.)

دوره 17، شماره 2، زمستان 2012، صفحه 183-192
H. Abbasdokht؛ M.R. Edalatpisheh

10.

اثرات افزودن آنزیم زایلاناز- پروتئاز در جیره های حاوی سطوح

2-38، شماره 2، پاییز 1387
بهناز سخدری؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری

11.

اثرات باکتری Bacillus velezensis UTB96 در کاهش توکسین زرالنون ناشی از قارچ Fusarium graminearum جدا شده از گندم

دوره 51، شماره 2، پاییز و زمستان 1399، صفحه 275-285
زهرا داودی؛ حسین صارمی؛ مسعود احمد زاده؛ علی ملیحی پور

12.

اثرات جایگزینی ذرت با گندم در جیره حاوی سطوح مختلف فسفر و آنزیم فیتاز بر عملکرد مرغها‌ی تخمگذار

دوره 40، شماره 1، بهار 1388
لیلا زرتاش؛ احمد زارع شحنه؛ ابوالفضل زالی؛ روح اله گایکانی؛ جواد پور رضا

13.

اثر باکتری‌های محرک رشد مقاوم به شوری جدا شده از ریزوسفر گیاهان شورپسند بر رشد و مقاومت گندم تحت تنش شوری

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 45-56
مریم صفدریان؛ حسین عسکری؛ مسعود سلطانی نجف آبادی؛ قربانعلی نعمت زاده

14.

اثر پرایمینگ بذر ارقام گندم (Triticum aestivum L.) سه اقلیم متفاوت ایران بر جوانه زنی، استقرار گیاهچه و عملکرد

دوره 39، شماره 1، پاییز 1387
ابوطالبیان؛ شریف زاده؛ محمد جهانسوز؛ احمدی؛ محمد نقوی

15.

اثر پرایمینگ بذر با سالیسیلیک اسید بر ارزش نانوایی گندم، رقم الوند، در شرایط دیرکشتی

دوره 15، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 87-98
مهدی عبداللهی؛ فرید شکاری

16.

اثر تنش خشکی بر رشد و معماری ریشه‌ گندم در مرحله رشد رویشی

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 63-75
بهاره حسینعلی پور؛ افراسیاب راهنما؛ احمد فرخیان فیروزی

17.

اثر تنش خشکی برکربوهیدرات‌های محلول, کلروفیل و پرولین در چهار رقم گندم سازگار با شرایط متفاوت اقلیمی ایران

دوره 35، شماره 3، بهار 1383
علی احمدی؛ عادل سی و سه مرده

18.

اثرتنش خشکی و زمان‌بندی مصرف کود نیتروژنه بر انتقال مجدد نیتروژن، کیفیت نانوایی و الگوی نواری پروتئین‌های ذخیره‌ای دانه گندم

دوره 36، شماره 6، تابستان 1384
حمیدرضا عیسوند؛ علی احمدی؛ علی اکبر شاه‌نجات بوشهری؛ کاظم پوستینی؛ محمدرضا جهانسوز

19.

اثر تنش شوری بر توزیع یونی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی ارقام گندم

دوره 52، شماره 1، بهار 1400
کاظم پوستینی؛ زهره دیانت مهارلویی؛ علیرضا عباسی

20.

اثر تنش شوری بر فعالیت سینتیکی آنزیم نیترات ‌ردوکتاز در دو رقم گندم

دوره 3، شماره 0، زمستان 1383
فریبا میقانی؛ حسن ابراهیم زاده

21.

اثر تنش ‌شوری بر کربوهیدراتهای ‌گندم

دوره 1، شماره 0، زمستان 1382
فریبا میقانی؛ حسن ابراهیم‌زاده

22.

اثر خردی و پراکندگی اراضی زراعی بر هزینه‌‌ تولید محصولات کشاورزی (مطالعه موردی: گندم دیم در استان گیلان)

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 393-412
وحیده انصاری؛ فرزانه حسنی دیارجان؛ حبیب الله سلامی

23.

اثرخشکی کوتاه مدت بر توزیع مواد پرورده وتقسیم شیمیایی آنها در گندم در مرحله پرشدن دانه

دوره 31، شماره 3، بهار 1379
علی احمدی

24.

اثر خشکی و نیتروژن بر انتقال مجدد نیتروژن در شش رقم گندم

دوره 36، شماره 5، تابستان 1384
قدرت اله فتحی

25.

اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 287-297
فرشته جمیلی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد حسن آبادی؛ حیدر زرقی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.