1.

آسیب‌شناسی زنجیره‌های یکپارچة تولید گوشت مرغ: مطالعه‌ موردی در استان مازندران

دوره 51، شماره 3، مهر 1399، صفحه 531-550
مجتبی پالوج؛ رسول لوایی آدریانی

2.

انتقال قیمت در بازار گوشت مرغ ایران: به‌کارگیری مدل مارکوف سوئیچینگ خودرگرسیو (MSAR)

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 1-17
اسماعیل پیش بهار؛ رویا فردوسی؛ فرشته اسد الله پور

3.

بررسی باقیمانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ کشتارشده در کشتارگاه‌‏های استان کرمان طی سال‌های 94 و 95

دوره 75، شماره 2، تیر 1399، صفحه 166-172
صدیقه کاظمی نیا؛ حسین رشیدی؛ نیما قلعه خانی؛ ایمان قاسم زاده؛ ناصر نصیری؛ حمید شریفی

4.

بررسی تقلب استفاده از بافت‌های غیرمجاز در سوسیس و کالباس‌های تولید شده در استان همدان

دوره 77، شماره 4، دی 1401، صفحه 203-212
حدیث قادری؛ محمدرضا پژوهی الموتی؛ علی کلانتری حصاری

5.

تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ‌های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد

دوره 68، شماره 3، مهر 1392، صفحه 233-240
اشکان جبلی جوان؛ مرتضی صابری؛ عباس جواهری وایقان؛ سحر غفاری خلیق؛ هیدخت رضاییان؛ نرگس نجابت

6.

تحلیل ارتباط علّی عوامل مؤثر بر عملکرد زنجیره تأمین پایدار گوشت مرغ

دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 231-248
عباداله جهان آبادی؛ سید نعمت اله موسوی؛ محمدهاشم موسوی حقیقی؛ محمدرضا اسلامی

7.

تحلیل رفتار فصلی و پیوستگی مکانی بازار (مطالعه موردی: بازار گوشت مرغ در ایران)

42-2، شماره 3، تیر 1391، صفحه 323-333
قادر دشتی؛ زهرا رسولی؛ محمد قهرمانزاده

8.

تخمین تازگی گوشت مرغ مبتنی بر تکنیک‌های پردازش تصویر و هوش مصنوعی

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 491-503
سودابه فتاحی؛ امین طاهری گراوند؛ فیض اله شهبازی

9.

شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 271-285
عباس میرزایی؛ حسن آزرم؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب