1.

اثر افزودن عصارۀ آبی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی و پاسخ‌های ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 141-149
ندا فرزانفر؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستائی علی‌مهر

2.

بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 269-279
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی

3.

تأثیر پری‌بیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 627-643
شکوفه غضنفری؛ صابر معتمدی؛ رحمان جهانیان؛ سمیه زینلی

4.

تأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنوا بر عملکرد تولیدی، فراسنجه‌های خونی، آنزیم‌های کبدی و پاسخ ایمنی بلدرچین‌های تخمگذار ژاپنی

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 451-462
حسن شیرزادی؛ حسین ناصرمنش؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی

5.

تأثیر سطوح جیره‏ای اسانس نعناع فلفلی بر شاخص‏های تولید و پاسخ ایمنی در مرغ‏ تخمگذار تحت تنش القاء شده با دگزامتازون

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 437-450
ساجده شمس الهی؛ لیلا حسنوند؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بهمن پریزدایان کاوان

6.

تأثیر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی جیره بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی مرغان بومی ‌ایران

دوره 67، شماره 2، تیر 1391، صفحه 149-157
اردشیر محیط؛ حسین صادقپور؛ علیرضا حسابی؛ فرهنگ روز مهر

7.

عملکرد تولیدی و توسعة عضلة سینه در جوجة گوشتی متأثر از تنش گرسنگی پس‌از تفریخ در پاسخ به تزریق گلوکونات‌کلسیم

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 93-101
جعفر آروان؛ حشمت اله خسروی نیا؛ سعید محمدزاده

8.

مقایسه اثرات چهار و شش بار دوشش در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 45-52
رضا نظرزاده؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حمید امانلو؛ حمیدرضا میرزایی الموتی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.