1.

ارزیابی ترکیبات اسانس و اثر ضد‌باکتریایی پونه (‏Mentha longifolia‏) جمع‌آوری‌شده از مناطق ‏مختلف لرستان

دوره 51، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 823-835
سهیلا افکار؛ مژگان آزادپور؛ بتول مهدوی؛ مرضیه رشیدی پور

2.

بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده

دوره 12، شماره 2، پاییز 1389، صفحه 51-59
محمد مهدی معینی؛ مژگان آذری تربت؛ حمید امانلو

3.

بررسی امکان استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در تغذیه مرغان تخم گذار

دوره 14، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 1-10
امید وثوق شریفی؛ اکبر یعقوب فر؛ سید داود شریفی؛ قدرت اله میرزاده؛ فیروز عسکری

4.

تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 339-348
مطلب ابراهیمی؛ Hamed Ahmadi؛ فرید شریعتمداری

5.

کنترل کیفیت برخی از جیرههای غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری

دوره 71، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 263-269
غلامرضا شادنوش؛ اسماعیل پیرعلی

6.

مقایسه عناصر غذایی و ترکیبات شیمیایی گیاه دارویی- خوراکی بن‌سرخ در رویشگاه و مزرعه ‏

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 19-31
پروین رامک؛ وحید کریمیان؛ رضا سیاه منصور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.