1.

اثر آسکوربات کلسیم و تیمار دمایی بر افزایش عمر قفسه ای قارچ تکمه ای

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 921-933
محمد سیاری؛ سجاد الوندی

2.

اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 33-48
فریبا بیات؛ خسرو پرویزی؛ رسول مالکی

3.

اثر تیمارهای پس از برداشت اسپرمیدین و پوترسین بر کیفیت انباری میوه کیوی رقم ’هایوارد‘

دوره 43، شماره 3، آبان 1391، صفحه 331-336
پدرام عصار؛ مجید راحمی؛ لیلا تقی پور

4.

اثر سیستم تربیت و محلول‌پاشی برگی کلریدکلسیم بر بهبود کیفیت و کمیت رقم‌های سیب ‘گالا’ و ‘دلبار استیوال’

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 1015-1026
عرفان سپهوند؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علیرضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

5.

تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 113-120
علی صحرایی خوش گردش؛ فوژان بدیعی؛ سید علی یاسینی اردکانی

6.

تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری بر کیفیت و عمر نگهداری نیمه برش‌های تازۀ میوۀ هندوانۀ رقم کریمسون سوئیت

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 117-131
بشری علی بیگی؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ سیامک کلانتری

7.

تأثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 81-91
قاسم سرتیپ؛ جعفر حاجی لو

8.

تاثیر محلول پاشی کلسیم، روی و بور بر ریزش قبل از برداشت و میزان قندها، عناصر غذایی و برخی صفات کمی و کیفی میوه در ارقامی از گلابی آسیایی

دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 149-159
حسن خوش قلب؛ کاظم ارزانی؛ محمدجعفر ملکوتی؛ محسن برزگر

9.

عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (Pyrus communis L.)

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
لیلا دوله؛ معظم حسن¬پور اصیل؛ حمید عبداللهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب