سرتیپ, قاسم, حاجی لو, جعفر. (1394). تأثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری. , 17(1), 81-91. doi: 10.22059/jci.2015.54790
قاسم سرتیپ; جعفر حاجی لو. "تأثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری". , 17, 1, 1394, 81-91. doi: 10.22059/jci.2015.54790
سرتیپ, قاسم, حاجی لو, جعفر. (1394). 'تأثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری', , 17(1), pp. 81-91. doi: 10.22059/jci.2015.54790
سرتیپ, قاسم, حاجی لو, جعفر. تأثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری. , 1394; 17(1): 81-91. doi: 10.22059/jci.2015.54790


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب