کلیدواژه‌ها = کیوی
تعداد مقالات: 8

1

اثر تیمار غوطه‌وری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوه‌ی کیوی

دوره 43، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 33-41
جواد فتاحی مقدم؛ محمدفاضل حلاجی ثانی؛ مازیار فقیه نصیری؛ حسین طاهری

2

اثر تیمارهای پس از برداشت اسپرمیدین و پوترسین بر کیفیت انباری میوه کیوی رقم ’هایوارد‘

دوره 43، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 331-336
پدرام عصار؛ مجید راحمی؛ لیلا تقی پور

3

اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 87-97
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد

4

بررسی برخی پارامترهای کیفی و ترمودینامیکی خشک‌کردن ورقه‌های کیوی در یک خشک‌کن بازگردشی مجهز به پمپ حرارتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 دی 1397
رضا طباطبایی کلور؛ ایمان محمدی؛ علی متولی

5

بررسی مزیت نسبی و سیاست های حمایتی برای کیوی در ایران

دوره 10، شماره 1، بهار 1387، صفحه 123-136
اسماعیل فلاحی؛ امیرحسین چیذری

6

بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز

دوره 36، شماره 6، تابستان 1384
زهرا امام جمعه؛ بهزاد علا الدینی

7

تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 55-64
محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم

8

کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میوۀ کیوی رقم هایوارد

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 387-398
سید حسین میردهقان؛ مجید اسمعیلی‌زاده؛ فرهاد پیرزاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.