1.

An Evaluation of the Phytochemical Properties of SomePomegranate Cultivars during Fruit Development and Ripening

دوره 4، شماره 2، اسفند 2017، صفحه 193-204
Hossein Meighani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Davood Bakhshi

2.

Induction of Phenolic Compounds is Affected by Boron Supply in Marshmallow (Althaea officinalis L. ) Cells

دوره 2، شماره 1، خرداد 2012، صفحه 68-75
Razieh Moalemi؛ Mahnaz Aghdasi؛ Faezeh Ghanati

3.

Physicochemical Properties and Nutritional Value of Jujube (Ziziphus jujuba Mill.) Fruit at Different Maturity and Ripening Stages

دوره 3، شماره 1، شهریور 2016، صفحه 43-50
Farid Moradinezhad؛ Fatemeh Setayesh؛ Sohrab Mahmoodi؛ Mehdi Khayyat

4.

اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
عصمت باقری پور؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور

5.

اثر میزان و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت محصول دو رقم هویج (Daucus carota L.)

دوره 43، شماره 4، دی 1391، صفحه 411-422
آتنا یزدانی دماوندی؛ معظم حسن پور اصیل؛ بابک ربیعی

6.

ارزیابی تأثیر پایه، پیوندک و روش پیوند بر افزایش رویشی انار

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 337-350
مهرداد نوروزی؛ حمید رضا کریمی؛ سید حسین میردهقان

7.

بررسی اثر ضد انگلی کوتاه مدت اسید تانیک بر ترونتهای ایکتیوفتیریوس مولتی فیلیس (Ichthyophthirius multifiliis) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 219-227
سید جلیل علوی نیا؛ سید سعید میرزرگر؛ هومن رحمتی هولاسو؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی

8.

بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica

دوره 36، شماره 4، تیر 1384
ابراهیم شکوهی؛ حسن رضا اعتباریان؛ احمد خیری؛ علی روستایی

9.

بهینه‌سازی استخراج عصارة آنتی‌اکسیدانی از جلبک دریایی خلیج فارس (Chaetomorpha sp) با کمک مایکروویو و اولتراسوند و با استفاده از روش پاسخ سطح

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 555-575
پروا سفری؛ مسعود رضایی؛ امیررضا شویک لو؛ آریا باباخانی

10.

تأثیر اسانس‌های تیمول و منتول به همراه بسته‌بندی با پوشش سلوفان در حفظ کیفیت پس از برداشت میوة توت‌فرنگی رقم پاروس

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 81-91
فاطمه نوروزی فاز؛ سیدحسین میردهقان؛ حمیدرضا کریمی؛ حسین علایی

11.

تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری

دوره 41، شماره 1، تیر 1389
ابوذر هاشم پور؛ رضا فتوحی قزوینی؛ داود بخشی؛ سمانه اسدی صنم

12.

تأثیر تنش کم‌آبی بر خصوصیات عملکردی، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 715-727
غلامرضا عبدی؛ مجید شکرپور؛ سید علیرضا سلامی؛ سینزیا مارگاریتا برتائه

13.

تأثیر محلول‌پاشی کودهای پتاسیمی و اسید هیومیک بر رنگیزه‌ها و فعالیت پاداکسندگی انگور رقم ’بیدانۀ سفید‘

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 701-714
نیره زنگنه؛ موسی رسولی

14.

تغییرپذیری ترکیب‌های فلاونوئیدی در بافت برگ و میوۀ در برخی از ژنوتیپ‌های درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 329-337
زیبا امیراحمدی؛ حمید عبداللهی؛ مهدی عیاری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب