1.

Bioavailability comparison between herbal methionine and DL-methionine on growth performance and immunocompetence basis in broiler chickens

دوره 8، شماره 3، زمستان 2014، صفحه 169-178
Sheila Hadinia؛ Mahmood Shivazad؛ Hossein Moravej؛ Majid Alahyari-Shahrasb؛ Woo Kyun Kim

2.

The effect of administration of anti-coccidial drugs on oocyst shedding and performance in experimental coccidiosis in broiler chickens

دوره 2، شماره 2، زمستان 2008، صفحه 67-73

3.

اثرات اسیدهای چرب غیر اشباع 3-n و 6-n جیرة غذایی بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 1، بهار 1382
ابوالقاسم گلیان؛ جلیل توکلی افشار؛ فریدون افتخار شاهرودی؛ جواد آرشامی؛ مهران ترکی

4.

اثرات پرتوتابی الکترون و اسید آلی برعملکرد تولید و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 67، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 223-233
شعبان رحیمی؛ سعید یخکشی؛ پروین شورنگ

5.

اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم‌مرغ‌های جوجه‌کشی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 2، پاییز 1390، صفحه 153-160
سید ناصر موسوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ هوشنگ لطف اللهیان؛ علی اصغر صادقی

6.

اثرات تزریق درون تخم‌مرغی منابع مختلف منگنز بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 527-534
مجید متقی طلب؛ مینو میرزاوند چگینی؛ سید حسین حسینی مقدم؛ مصطفی گلشکن

7.

اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنی‌های خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 381-392
زهرا نوره؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی؛ حسینعلی قاسمی

8.

اثر افزودن عصارۀ آبی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی و پاسخ‌های ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 141-149
ندا فرزانفر؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستائی علی‌مهر

9.

اثر پودر آنغوزه (Ferula assa foetida) بر عملکرد، وضعیت ایمنی و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 111-118
محمد شادمانی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ حمیدرضا میرزایی؛ مهران مهری

10.

اثر تصحیح مواد مغذی معادل آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 41، شماره 1، بهار 1389
مجتبی زاغری؛ ساره بوربور؛ منصور رضائی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ محمد ریاحی

11.

اثر دو نوع اسیدی کننده‏ خوراکی بر گوارش پذیری مواد مغذی، جمعیت میکروبی ایلئوم‌ و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 415-425
محمدرضا رضوانی؛ گوهر سعادت منش

12.

اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین‌های سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب اٌمگا–3 در جوجه‌های گوشتی

دوره 68، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 405-414
بهمن نویدشاد

13.

ارزیابی متیونین گیاهی به‌عنوان جایگزین DL- متیونین و تأثیر آن بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 399-407
سودابه مرادی؛ آرش مرادی؛ زهرا زنگنه

14.

بررسی اثرات حذف مکمل‌های معدنی و ویتامینی از جیره رشد و پایانی طیور گوشتی

دوره 40، شماره 2، تابستان 1388
عبدالرضا کامیاب؛ علیرضا محمد حسینی؛ محمد مرادی شهربابک

15.

بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، ویتامین C و ویتامین E بر عملکرد، بیوشیمی خونی و پاسخ آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 75، شماره 1، بهار 1399، صفحه 26-37
لیلی رستمی؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسینعلی قاسمی؛ جبار جمالی

16.

بررسی اثر تغذیه یک روز در میان بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 3، بهار 1382
عبدالرضا کامیاب؛ محمد هوشمند

17.

بررسی ارزش غذایی ضایعات انجیر، با و بدون استفاده از آنزیم، در تغذیه جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 1، بهار 1391، صفحه 71-81
علی عباسی آغوی؛ محمد سالار معینی

18.

بررسی تاثیر مکمل ویتامین C بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
علیرضا حسابی نامقی؛ حسن نصیری مقدم؛ جلیل توکل افشاری

19.

بررسی سطوح سروتونین خون در جوجه‌های گوشتی مبتلا و غیر مبتلا به آسیت

دوره 65، شماره 1، بهار 1389، صفحه 71-75
اردشیر محیط؛ سعید نظیفی؛ بهادر آراسته

20.

بررسی مولکولی ژن‌های ‌مقاومت پادزیستی در جدایه‌های اشریشیا‌کلی در طیور گوشتی شهرستان شهربابک به روش MULTIPLEX PCR

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 203-211
اکبر اسدی؛ تقی زهرایی صالحی؛ محمود جمشیدیان

21.

تأثیر تزریق درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف ال-آرژنین به ال-لیزین بر رشد بدن، تولید ماهیچه و غلظت متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی یک روزۀ راس

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 207-217
فریده عبدالعلی زاده الوانق؛ مرضیه ابراهیمی؛ حسین دقیق کیا

22.

تاثیر سطوح افزایشی ال- لوسین جیره بر عملکرد، صفات لاشه و فرآسنجه‌های خونی جوجه خروس‌های گوشتی در دوره رشد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اردیبهشت 1399
حسین محمدزاده کراتی؛ محمد حسین شهیر

23.

تأثیر سطوح مختلف انرژی بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی نر سویۀ آرین در شرایط القای آسیت

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 31-40
بهزاد صدیقی شیخ حسن؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری

24.

تأثیر سطوح مختلف پودر گل ‌گاوزبان بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 941-952
افسانه آزادی؛ نعمت ضیائی؛ سید مهدی قریشی

25.

تأثیر سطوح مختلف عصارۀ روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 337-347
محمد باقر افشون؛ علی نقی کشتکاران؛ مهرداد معمار؛ فرهاد صمدیان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.