1.

Evaluating Contamination Level of Raw and Roasted Nuts Distributed in Commercial Markets in Mazandaran Province, Iran

دوره 14، شماره 2، تابستان 2020، صفحه 167-176
Maryam Azizkhani؛ Fereshteh Jafari؛ Pouyan Haghighi؛ Maedeh Dehghan

2.

اثرات تفاوت در زمانبندی یخ گذاری بر عامل های کیفی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii)

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 153-163
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

3.

بررسی تأثیر پوشش خوراکی فعال و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی دانه‌های انار آماده مصرف

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 642-633
مینا ربانی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ هادی الماسی

4.

تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام

دوره 52، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 211-221
سیامک غیبی؛ نرجس ملک جانی؛ مجید جوانمرد داخلی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.