رئوفی, پریا, اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, یحیایی, محسن. (1396). اثرات تفاوت در زمانبندی یخ گذاری بر عامل های کیفی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii). , 5(4), 153-163.
پریا رئوفی; سید مهدی اجاق; بهاره شعبانپور; محسن یحیایی. "اثرات تفاوت در زمانبندی یخ گذاری بر عامل های کیفی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii)". , 5, 4, 1396, 153-163.
رئوفی, پریا, اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, یحیایی, محسن. (1396). 'اثرات تفاوت در زمانبندی یخ گذاری بر عامل های کیفی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii)', , 5(4), pp. 153-163.
رئوفی, پریا, اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, یحیایی, محسن. اثرات تفاوت در زمانبندی یخ گذاری بر عامل های کیفی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii). , 1396; 5(4): 153-163.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب