1.

Effect of Pre-Harvest Salicylic Acid and Iron Treatments on Postharvest Quality of Peach Fruits

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 187-198
Hamed Shokri Heydari؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Babalar؛ Taha Ranjbar Malidarreh؛ Ahmad Ahmadi

2.

Evaluating the Effects of Citric Acid Application on Reducing Decay, Maintaining Edibility and Shelf Life of Peach Fruits in Cold Storage

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 149-160
Fares Alhaj Alali؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Bababalar

3.

اثرات پرتوتابی UV-C و کلرید کلسیم بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانی

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
خلیل حمزه زاد؛ ولی ربیعی؛ لطفعلی ناصری؛ سیاوش همتی

4.

اثر تشدیدکنندگی Mesocriconema xenoplax در ایجاد شانکر باکتریایی هلو توسط Pseudomonas syringae pv. syringae

دوره 54، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 47-58
ناصر امانی فر

5.

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

6.

بررسی اثر تنش های رطوبتی روی رشد رویشی و باردهی درختان هلو

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
علیرضا طلایی؛ فرهاد کرمی؛ حسین لسانی؛ سعید رسولزاده

7.

بررسی تاثیر شرایط فرآیند اسمز بر میزان آبگیری در برگه هلو

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

8.

بررسی وضعیت خود و دگرسازگاری در چند رقم تجارتی هلو در شرایط اقلیمی کرج

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 95-107
طاهر سقلی؛ علیرضا طلایی؛ علی ایمانی

9.

بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

10.

تأثیر گوگرد‌ـ آهک، آمونیوم تیوسولفات و پروهگزادیون‌ـ کلسیم بر تنک میوه و بهبود ویژگی‌های کمّی و کیفی میوۀ هلو رقم رد هیون

دوره 46، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 193-199
وهب اسدی؛ محمد اسماعیل امیری؛ محسن پیرمرادیان

11.

مدل‌سازی انرژی تولید هلو با بهره‌گیری از فناوری یادگیری ماشین در شهرستان نظرآباد، استان البرز

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 53-71
سیدامید داودالموسوی؛ شاهین رفیعی؛ علی جعفری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب