1.

اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 99-111
سمیه دیمه؛ نظر افضلی؛ سیدجواد حسینی واشان

2.

اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C مازاد بر احتیاجات غذایی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
احمد کریمی؛ عبدالحسین سمیع؛ جواد پوررضا

3.

بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن

دوره 43، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 187-192
صمد صبوری؛ شیوا روفی گری حقیقت

4.

تأثیرات استفاده از سبوس برنج، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون در مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 417-427
علی نوبخت؛ بهزاد حسینی فرد

5.

تأثیر پودر دانه بادیان رومی (Pimpinella anisum) بر عملکرد، هضم مواد مغذی و میکروبهای مضر روده گوسالههای شیرخوار

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 107-115
مهدی عاصمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی؛ طاهره محمدآبادی؛ مهدی بابایی

6.

تأثیر سه روش خشک‌کردن بر ویژگی‌های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 475-491
روح الله کریمی؛ فرزاد میرزایی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.