1.

Effects of Harvest Date on Apple Fruit Quality at Harvesting and after Cold Storage

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 2017، صفحه 21-27
Mina Mohebi؛ Mesbah Babalar؛ Mohammad Ali Askari؛ Alireza Talaei؛ Allen.V. Barker

2.

Influences of Brassinosteroide and Hot Water on Postharvest Enzyme Activity and Lipid Peroxidaion of Lime (Citrus aurantifolia L.) Fruit During Storage at Cold Temperature

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 2017، صفحه 57-65
soheila mohammadrRezakhani؛ zahra pakkish

3.

Physicochemical, textural and sensorial properties of cocoa sponge cake formulated with xanthan gum during shelf-life

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 2021، صفحه 94-98
Zahra Khoshdouni Farahani

4.

اثرات غلظت های متفاوت جیبرلین، بنزیل آدنین، دما و مدت زمان انبار بر نیساگ و رشد بعدی گیاه گلدانی شیپوری رقم چایلدسیانا

دوره 43، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 65-78
نسرین مجیدیان؛ روح انگیز نادری؛ مجید مجیدیان؛ احمد خلیقی

5.

اثر پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت پس از برداشت میوة گلابی (Pyrus communis) رقم اسپادونا

دوره 45، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 225-234
مرجان السادات حسینی؛ مصباح بابالار؛ محمد علی عسکری

6.

اثر تیمارهای پس از برداشت بر عمر قفسه ای و انباری میوه انبه برداشت شده در مراحل مختلف رسیدن

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 43-59
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ سیامک کلانتری؛ مصباح بابالار؛ ذبیح اله زمانی

7.

اثر دما و مدت زمان نگهداری بر قوه نامیه دانه گرده ارقام مختلف خرما

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 495-506
محمد کمال پورادیب؛ وحید روحی؛ سعدالله هوشمند؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ حمید زرگری

8.

اثر فیلم‌های بسته‌بندی مختلف بر قابلیت نگهداری و خصوصیات کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1035-1044
فریال وارسته؛ سحر زمانی

9.

اثر محتوای رطوبتی بذر و دمای شرایط نگهداری بر زنده‌مانی بذر افرای هیرکانی (Acer hyrcanum Fisch & Meyer)

دوره 72، شماره 1، بهار 1398، صفحه 1-8
بهرام ناصری؛ مسعود طبری کوچکسرایی؛ مهدی عابدی؛ شیام فارتیال

10.

اثر مدیریت تغذیه (معدنی و آلی) بر میزان نیترات، ماندگاری و کیفیت پس از برداشت کرفس تازه برش‌یافته (Apium graveolens L.)

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 635-645
حدیثه دانشور؛ مصباح بابالار؛ مجتبی دلشاد؛ لیلا تبریزی رائینی

11.

ارزیابی تأثیر پرتوگاما بر آلودگی میکروبی و شاخص‌های کیفی سه رقم خرما (Phoenix dactylifera L.) در مدت انبارمانی

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 147-156
سعیده زربخش؛ سمیه رستگار؛ صدیقه جوادپور

12.

ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک

دوره 48، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 635-644
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ میثم احمدی

13.

بررسی اثر شرایط انبارداری بر شاخص های جوانه زنی و ضرایب حیات بذر عدس (Lens culinaris) و نخود (Cicer arientinum )

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 81-92
اسما معین زاده؛ رضا توکل افشاری؛ حسین مقدم؛ امین باقی زاده

14.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 29-37
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

15.

بررسی تاثیر جیبرلین، اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک بر بهبود خصوصیات جوانه زنی بذر زوال یافته کلزا

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 561-571
رامین عالیوند؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده

16.

بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان

دوره 73، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 427-434
هومن خان بابائی؛ محمد خضری؛ حمید رضا بهمنی؛ صالح صالحی

17.

بررسی تأثیر شرایط رشد پایۀ مادری، بر ماندگاری بذر جو (Hordeum vulgare L.)

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 233-242
نسرین سادات عیسی نژاد؛ سعیده ملکی فراهانی؛ علیرضا رضازاده

18.

بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف

دوره 42، شماره 2، زمستان 1390، صفحه 225-231
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی

19.

بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده

دوره 52، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 469-485
رضا فرهمندفر؛ سینا مولائی

20.

بررسی تغییرات صفات کمی وکیفی دو رقم انگور فخری شاهرودی و کشمکش بیدانه در طول دوره نگهداری در سردخانه

دوره 4، شماره 0، بهار 1377
مصباح بابا لار؛ عبدالحامد دولتی بانه؛ محمدعلی عسگری

21.

بررسی تنظیم‌کننده رشد و شرایط انبارداری بر تولید‎ ‎غده بذری سیب زمینی

دوره 7، شماره 1، بهار 1384، صفحه 25-33
هومن محمدی

22.

تأثیر تغذیۀ آهن و نیتروژن بر شاخص‌های کیفی میوۀ سیب (Malus domestica cv.Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 733-742
مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسکری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

23.

تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 1001-1015
فاطمه حسین پور؛ ولی ربیعی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی سلیمانی

24.

تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 679-689
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ علی رضا طلایی؛ حسین لسانی

25.

تأثیر شرایط نگهداری پداژه بر خصوصیات کمّی و کیفی دو رقم گل گلایل (Gladiolus grandiflorus) ارقامWhite Prosperity و Rose Supreme

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 55-66
معصومه کریمی؛ سیامک کلانتری؛ روح انگیز نادری؛ محمد رضا شفیعی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.