غلامپور, ابوذر, میرزاده, خلیل, طباطبایی وکیلی, صالح. (1400). اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد. , 23(4), 583-592. doi: 10.22059/jap.2021.325561.623624
ابوذر غلامپور; خلیل میرزاده; صالح طباطبایی وکیلی. "اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد". , 23, 4, 1400, 583-592. doi: 10.22059/jap.2021.325561.623624
غلامپور, ابوذر, میرزاده, خلیل, طباطبایی وکیلی, صالح. (1400). 'اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد', , 23(4), pp. 583-592. doi: 10.22059/jap.2021.325561.623624
غلامپور, ابوذر, میرزاده, خلیل, طباطبایی وکیلی, صالح. اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد. , 1400; 23(4): 583-592. doi: 10.22059/jap.2021.325561.623624


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب