1.

Effects of Harvest Date on Apple Fruit Quality at Harvesting and After Cold Storage

دوره 4، شماره 1، شهریور 2017، صفحه 21-27
Mina Mohebi؛ Mesbah Babalar؛ Mohammad Ali Askari؛ Alireza Talaei؛ Allen.V. Barker

2.

Influences of Brassinosteroide and Hot Water on Postharvest Enzyme Activity and Lipid Peroxidaion of Lime (Citrus aurantifolia L.) Fruit During Storage at Cold Temperature

دوره 4، شماره 1، شهریور 2017، صفحه 57-65
Soheila Mohammadrezakhani؛ Zahra Pakkish

3.

Physicochemical, textural and sensorial properties of cocoa sponge cake formulated with xanthan gum during shelf-life

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 94-98
Zahra Khoshdouni Farahani

4.

Prediction of Physiological Characteristic Changes in Pears Subject to Dynamic Loading Using Artificial Neural Network (ANN)

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 275-289
Mohsen Azadbakht؛ Mohammad Vahedi Torshizi؛ Mohammad Javad Mahmoodi؛ Ahmad Abbaszadeh-Mayvan

5.

اثرات غلظت های متفاوت جیبرلین، بنزیل آدنین، دما و مدت زمان انبار بر نیساگ و رشد بعدی گیاه گلدانی شیپوری رقم چایلدسیانا

دوره 43، شماره 1، مرداد 1391، صفحه 65-78
نسرین مجیدیان؛ روح انگیز نادری؛ مجید مجیدیان؛ احمد خلیقی

6.

اثر پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت پس از برداشت میوة گلابی (Pyrus communis) رقم اسپادونا

دوره 45، شماره 3، آبان 1393، صفحه 225-234
مرجان السادات حسینی؛ مصباح بابالار؛ محمد علی عسکری

7.

اثر تیمارهای پس از برداشت بر عمر قفسه ای و انباری میوه انبه برداشت شده در مراحل مختلف رسیدن

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 43-59
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ سیامک کلانتری؛ مصباح بابالار؛ ذبیح اله زمانی

8.

اثر دما و مدت زمان نگهداری بر قوه نامیه دانه گرده ارقام مختلف خرما

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 495-506
محمد کمال پورادیب؛ وحید روحی؛ سعدالله هوشمند؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ حمید زرگری

9.

اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 583-592
ابوذر غلامپور؛ خلیل میرزاده؛ صالح طباطبایی وکیلی

10.

اثر فیلم‌های بسته‌بندی مختلف بر قابلیت نگهداری و خصوصیات کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1035-1044
فریال وارسته؛ سحر زمانی

11.

اثر محتوای رطوبتی بذر و دمای شرایط نگهداری بر زنده‌مانی بذر افرای هیرکانی (Acer hyrcanum Fisch & Meyer)

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-8
بهرام ناصری؛ مسعود طبری کوچکسرایی؛ مهدی عابدی؛ شیام فارتیال

12.

اثر مدیریت تغذیه (معدنی و آلی) بر میزان نیترات، ماندگاری و کیفیت پس از برداشت کرفس تازه برش‌یافته (Apium graveolens L.)

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 635-645
حدیثه دانشور؛ مصباح بابالار؛ مجتبی دلشاد؛ لیلا تبریزی رائینی

13.

ارزیابی تأثیر پرتوگاما بر آلودگی میکروبی و شاخص‌های کیفی سه رقم خرما (Phoenix dactylifera L.) در مدت انبارمانی

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 147-156
سعیده زربخش؛ سمیه رستگار؛ صدیقه جوادپور

14.

ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 635-644
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ میثم احمدی

15.

بررسی اثر شرایط انبارداری بر شاخص های جوانه زنی و ضرایب حیات بذر عدس (Lens culinaris) و نخود (Cicer arientinum )

دوره 49، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 81-92
اسما معین زاده؛ رضا توکل افشاری؛ حسین مقدم؛ امین باقی زاده

16.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 29-37
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

17.

بررسی تأثیر شرایط رشد پایۀ مادری، بر ماندگاری بذر جو (Hordeum vulgare L.)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 233-242
نسرین سادات عیسی نژاد؛ سعیده ملکی فراهانی؛ علیرضا رضازاده

18.

بررسی تاثیر جیبرلین، اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک بر بهبود خصوصیات جوانه زنی بذر زوال یافته کلزا

دوره 43، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 561-571
رامین عالیوند؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده

19.

بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 427-434
هومن خان بابائی؛ محمد خضری؛ حمید رضا بهمنی؛ صالح صالحی

20.

بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف

دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 225-231
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی

21.

بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 469-485
رضا فرهمندفر؛ سینا مولائی

22.

بررسی تغییرات صفات کمی وکیفی دو رقم انگور فخری شاهرودی و کشمکش بیدانه در طول دوره نگهداری در سردخانه

دوره 4، شماره 0، خرداد 1377
مصباح بابا لار؛ عبدالحامد دولتی بانه؛ محمدعلی عسگری

23.

بررسی تنظیم‌کننده رشد و شرایط انبارداری بر تولید‎ ‎غده بذری سیب زمینی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1384، صفحه 25-33
هومن محمدی

24.

تأثیر ازن و عصاره‌ مرزه خوزستانی بر ماندگاری و کیفیت آریل‌های انار رقم ملس ساوه

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 1045-1059
تقی اکبری؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ صمد نژاد ابراهیمی

25.

تأثیر تغذیۀ آهن و نیتروژن بر شاخص‌های کیفی میوۀ سیب (Malus domestica cv.Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 733-742
مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسکری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب