1.

Adsorption and Stabilization of Phenol by Modified Local Clay

دوره 4، شماره 4، زمستان 2010، صفحه 855-860
H. Belarbi؛ M.H. Al-Malack

2.

Biochemical Properties of Superior Persian Walnut Genotypes Originated from Southwest of Iran

دوره 8، شماره 1، بهار 2021، صفحه 13-24
Saadat Sarikhani؛ Kourosh Vahdati؛ Wilco Ligterink

3.

Effect of the Ammonium ChlorideConcentration on the Mineral Medium Composition – Biodegradation of Phenol by a Microbial Consortium

دوره 4، شماره 4، زمستان 2010، صفحه 849-854
A. Hamitouche؛ A. Amrane؛ Z. Bendjama؛ F. Kaouah

4.

Effects of Different Loading Forces and Storage Periods on the Percentage of Bruising and Its Relation with the Qualitative Properties of Pear Fruit

دوره 6، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 177-188
Mohsen Azadbakht؛ Mohammad Javad Mahmoodi؛ Mohammad Vahedi Torshizi

5.

Effects of Postharvest Edible Coatings to Maintain Qualitative Properties and to Extend Shelf-life of Pomegranate (Punica granatum. L)

دوره 8، شماره 1، بهار 2021، صفحه 67-80
Gholamreza Malekshahi؛ Babak ValizadehKaji

6.

Evaluation of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity in Ten Selected Mahaleb (Prunus mahaleb L.) Genotypes

دوره 2، شماره 2، زمستان 2015، صفحه 187-197
Seyedeh Faezeh Taghizadeh؛ Ahmad Asgharzadeh؛ Javad Asili؛ Amirhossein Sahebkar؛ Abolfazl Shakeri

7.

First report: Grafting of Three Iranian Commercial Pomegranate Cultivars on Drought Tolerant Rootstocks

دوره 7، شماره 1، بهار 2020، صفحه 69-79
Babak ValizadehKaji؛ Ahmadreza Abbasifar؛ Hosein Bagheri؛ Golnar Zandievakili؛ Atieh Daryabeigi

8.

Long term Evaluation of the Effect of Salinity on Organic Removal and Ammonium Oxidation in a down-flow Hanging Sponge Reactor

دوره 6، شماره 2، تابستان 2012، صفحه 361-366
S. Uemura؛ M. Kimura؛ T. Yamaguchi؛ A. Ohashi؛ Y. Takemura؛ H. Harada

9.

Mild Temperature Oxidation of Phenol over Rare Earth Exchanged Aluminum Pillared Montmorillonites

دوره 6، شماره 3، تابستان 2012، صفحه 669-676
M. Kurian؛ A. Eldhose؛ R.M. Thasleenabi

10.

Yield, Leaf Mineral Content, and Quality Properties of Hayward kiwifruit as Influenced by Different Fertilization Methods

دوره 6، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 247-257
Tahereh Raiesi؛ Bijan Moradi؛ Javad Fatahi Moghadam

11.

بررسی تحمل به تنش خشکی با استفاده از متابولیت‌ها و ویژگی‌های فتوسنتزی در نهال‌های زیتون (Olea europaea L.) رقم زرد

دوره 51، شماره 4، تیر 1399، صفحه 873-883
محمود عظیمی؛ مهدی طاهری؛ تورج خوش زمان؛ محمد تکاسی؛ اسماعیل سهرابی؛ احمدرضا دادرس؛ عزیزاله عبدالهی

12.

بررسی تنوع ژنتیکی برخی توده‌های هندوانۀ ابوجهل (Citrullus colocynthis L.) بر پایۀ صفات ریخت‌شناختی و فیتوشیمیایی میوه و بذر

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 293-303
مائده فرشتیان؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار

13.

بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 211-222
نازیلا مبصری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ راضیه رضوی

14.

پایش ترکیبات بیوشیمیایی در برگ مکزیکن‌لایم طی پیشرفت بیماری جاروک لیموترش

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 733-743
طاهره رئیسی؛ ابوذر هاشم پور؛ مرتضی گلمحمدی

15.

تأثیر ترکیبات گاما آمینوبوتریک اسید، هیومیک اسید و سالیسیلیک اسید بر برخی از پاسخ‌های ‏مورفوفیزیولوژیکی و ویژگی آنتی اکسیدانی گیاه پروانش ‏Catharanthus roseus L. (G.DON).‎‏ ‏

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 993-1008
الهه بیانلو؛ میترا اعلایی؛ محسن ثانی خانی

16.

تأثیر روش پوست‌گیری و خشک‌کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی آلوی خشکباری

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 569-578
ملیحه مرشدلو؛ بهرام عابدی؛ غلامحسین داوری نژاد

17.

تأثیر سولفات آمونیوم بر شاخص‌های رشد، عملکرد و خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه تابستانه رقم ساترن (‏Satureja ‎hortensis L. cv. Saturn‏)‏

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 273-286
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ لیلا تبریزی؛ وحید روشن؛ حسین محمدی

18.

تغییرات برخی ترکیبات بیوشیمیایی میوه انگور رقم ‘رشه’ در شیب و ارتفاع های مختلف

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 117-128
سالار دارابی؛ ناصر قادری؛ آریو امامی فر



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.