1.

بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال 'الوستیانا' و 'ایتالیایی' با میوه پایه‌های آنها

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 571-581
نسترن همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ جواد فتاحی مقدم؛ پونه ابراهیمی

2.

تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 943-952
اصغر رمضانیان؛ پگاه احمدی؛ فریبرز حبیبی

3.

تأثیر محلول‌پاشی چند ترکیب کلسیمی طی مراحل مختلف رشد بر برخی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم ‘فوجی’

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 925-938
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی

4.

کاربرد پوشش‏دهی همراه با بخار متیل‏ سالیسیلات‏ در حفظ ترکیبات آنتی‌رادیکالی میوه پرتقال خونی

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 471-485
سونیا جمالی آنجیلانی؛ جواد فتاحی مقدم؛ ولی ربیعی

5.

مقایسۀ ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی میوۀ برخی نژادگان‌های ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 413-421
رخساره رحیم خانی؛ فریال وارسته؛ اسماعیل سیفی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.