1.

اثر غلظت های مختلف آب پنیر بر روی نان بربری

دوره 3، شماره 1، بهار 1380، صفحه 1-8
وحید رضا عبدی؛ منصور احمدی ندوشن؛ محمدعلی سحری

2.

ارزیابی شاخص های مقومت به خشکی در گندم نان

دوره 32، شماره 4، تابستان 1380
فرید نورمند موید؛ محمد علی رستمی؛ محمد رضا قنادها

3.

بررسی تأثیر افزودن حبوبات و لستین بر روی خواص رئولوژی خمیر و ارزش غذایی و کیفیت ارگانولپتیک نان حاصل

دوره 36، شماره 1، بهار 1381
قهرمان شمس؛ ناصر رجب زاده؛ بهروز رفیعی طاری؛ حمیدرضا آذرباد

4.

بررسی تأثیر فرآیند تهیه نان و افزودن بیکربنات سدیم و اسیداسکوربیک برنان بربری غنی شده با آهن و ریبوفلاوین

دوره 3، شماره 0، بهار 1378
فرناز دستمالچی؛ ابوالقاسم جزایری؛ ناصر رجب زاده

5.

تاثیر فعالیت آلفا آمیلاز در کیفیت نان باگت

دوره 4، شماره 1، بهار 1381، صفحه 29-36
محمد حجتی؛ محمد حسین عزیزی؛ منصور احمدی ندوشن


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.