تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,467 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,018,150 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,745,842 |
1. | اثر غلظت های مختلف آب پنیر بر روی نان بربری | |
دوره 3، شماره 1، فروردین 1380، صفحه 1-8 | ||
وحید رضا عبدی؛ منصور احمدی ندوشن؛ محمدعلی سحری | ||
2. | ارزیابی شاخص های مقومت به خشکی در گندم نان | |
دوره 32، شماره 4، تیر 1380 | ||
فرید نورمند موید؛ محمد علی رستمی؛ محمد رضا قنادها | ||
3. | بحران نان خمسه (زنجان) در اواخر دورۀ قاجار دخالتها و سیاستهای گروههای نفوذ | |
دوره 15، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 71-92 | ||
حسن رستمی؛ مسعود بیات | ||
4. | بررسی تأثیر افزودن حبوبات و لستین بر روی خواص رئولوژی خمیر و ارزش غذایی و کیفیت ارگانولپتیک نان حاصل | |
دوره 36، شماره 1، خرداد 1381 | ||
قهرمان شمس؛ ناصر رجب زاده؛ بهروز رفیعی طاری؛ حمیدرضا آذرباد | ||
5. | بررسی تأثیر فرآیند تهیه نان و افزودن بیکربنات سدیم و اسیداسکوربیک برنان بربری غنی شده با آهن و ریبوفلاوین | |
دوره 3، شماره 0، خرداد 1378 | ||
فرناز دستمالچی؛ ابوالقاسم جزایری؛ ناصر رجب زاده | ||
6. | تاثیر فعالیت آلفا آمیلاز در کیفیت نان باگت | |
دوره 4، شماره 1، فروردین 1381، صفحه 29-36 | ||
محمد حجتی؛ محمد حسین عزیزی؛ منصور احمدی ندوشن | ||