عبدی, وحید رضا, احمدی ندوشن, منصور, سحری, محمدعلی. (1380). اثر غلظت های مختلف آب پنیر بر روی نان بربری. , 3(1), 1-8.
وحید رضا عبدی; منصور احمدی ندوشن; محمدعلی سحری. "اثر غلظت های مختلف آب پنیر بر روی نان بربری". , 3, 1, 1380, 1-8.
عبدی, وحید رضا, احمدی ندوشن, منصور, سحری, محمدعلی. (1380). 'اثر غلظت های مختلف آب پنیر بر روی نان بربری', , 3(1), pp. 1-8.
عبدی, وحید رضا, احمدی ندوشن, منصور, سحری, محمدعلی. اثر غلظت های مختلف آب پنیر بر روی نان بربری. , 1380; 3(1): 1-8.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب