1.

اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio

دوره 69، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 235-251
زهرا فلامرزی1؛ سیدمحمد موسوی2*؛ محمد ذاکری3؛ نسیم زنگویی3

2.

اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 71-82
حسین کریمی؛ آرش آذرفر؛ حشمت اله خسروی نیا؛ علی کیانی

3.

اثر تنش شوری و منبع نیتروژن بر انتقال مجدد نیتروژن در دو رقم یونجه بمی و قره‌یونجه

دوره 42، شماره 3، آذر 1390، صفحه 555-564
امین نامداری؛ کاظم پوستینی؛ حسین حیدری شریف آباد

4.

اثر چند کشتی همزمان بر ویژگی های زراعی ارقام گلرنگ بهاره (Carthamus tinctorius L.) در منطقه آران و بیدگل

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 755-767
مجید علی نقی پور؛ محمد میرزاخانی؛ کریم نوزاد نمین

5.

اثر نوع مالچ‌ زنده و زمان کاشت آن بر کنترل علف‌ های‌ هرز و عملکرد سیاه‌ دانه

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 53-66
پیمان شریفی؛ فاطمه بناءکاشانی؛ ایرج اله دادی؛ غلام عباس اکبری

6.

ارزیابی تحمل به شوری اکوتیپ‌های یونجه با استفاده از شاخص‌های تحمل

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 579-589
سمیرا علی؛ مجتبی توکلی؛ کاظم پوستینی؛ احمد علی پوربابایی؛ هوشنگ علیزاده

7.

ارزیابی تنوع فنوتیپی اکوتیپ‌های یونجه ‌ (Medicago sativa)ایران

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
مهدی رضایی؛ رضا معالی امیری؛ محمدرضا نقوی؛ رحمت محمدی؛ محمد مهدی کابلی

8.

ارزیابی ساختار و تنوع ژنتیک درون و بین‌ جمعیتی یونجه‌های زراعی (Medicago sativa L.) ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره

دوره 36، شماره 4، تیر 1384
محسن فلاحتی عنبران؛ علی‌اکبر حبشی؛ مسعود اصفهانی؛ سید ابوالقاسم محمدی؛ بهزاد قره‌یاضی

9.

ارزیابی عملکرد علوفه سورگوم و یونجه در کشت مخلوط و تأثیر آن بر پویایی جمعیت علف‌های هرز

دوره 39، شماره 1، آبان 1387
چائی چی؛ دریایی

10.

ارزیابی و تحلیل اقتصادی آثار نوسانات اقلیمی بر عملکرد یونجه در ایران با رویکرد تعدیل آثار خشکسالی

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 201-213
حلیمه جهانگرد؛ حبیب اله سلامی؛ ناصر شاهنوشی؛ مهدی کاظم نژاد؛ محمود صبوحی

11.

استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده

دوره 12، شماره 2، مهر 1389، صفحه 37-50
احمد افضل‌ زاده؛ هادی قربانی فارمد؛ محسن دانش مسگران؛ علی اکبر خادم

12.

افزایش بیان ژنهای سوکسینات دهیدروژناز و پروفوبیلینوژن دی آمیناز در پاسخ به تنش شوری درگندم ماهوتی

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
فرهاد قوامی؛ محمد علی ملبوبی؛ محمد رضا قنادها؛ تهمینه لهراسبی؛ بهمن یزدی صمدی؛ جواد مظفری؛ آنیا پلنت

13.

بررسی اثرات ژنوتیپ‘ محیط کشت و ریز نمونه بر پینه زایی و باززایی در یونجه

دوره 4، شماره 0، خرداد 1377
عبدالهادی حسین زاده؛ فرزاد جاوید فر؛ بهمن یزدی صمدی؛ علیرضا طالعی

14.

بررسی اثر تنش شوری بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی یونجه

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-10
زهره دیانت مهارلویی؛ کاظم پوستینی

15.

بررسی الگوی توزیع یونی در اندام های مختلف یونجه و رابطه آن با عملکرد در شرایط تنش شوری

دوره 40، شماره 2، دی 1388
بابک درویشی؛ کاظم پوستینی؛ رضا توکل افشاری

16.

بررسی پایداری عملکرد اکوتیپ‌های یونجه مناطق سردسیری با استفاده از معیارهای ناپارامتری

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
زهرا موحدی؛ حمید دهقانی؛ محمدعلی مفیدیان

17.

بررسی تنوع ژنتیکی در ارقام بومی و سنتتیک یونجه با نشانگر پروتئین ذخیره‌ای بذر

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
حسن مانوسی؛ مصطفی ولیزاده؛ سعید زهتاب سلماسی؛ سعید اهری زاد؛ محمود سلوکی

18.

بررسی کارایی همزیستی و مقاومت به شوری سویه‌های ریزوبیومی همزیست با یونجه بومی خاک‌های استان تهران و زنجان

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
فیروزه قاسم؛ کاظم پوستینی؛ حسین بشارتی؛ ولی اله محمدی

19.

بررسی مقایسه ای ارقام حاصل از کلون،گرده افشانی آزاد و خودگشنی در یونجه

دوره 3، شماره 0، خرداد 1378
بهمن یزدی صمدی

20.

بررسی مقدارتجمع فلزات سنگین در گیاهان علوفه‌ای تحت آبیاری با فاضلاب درجنوب تهران "مطالعه موردی : ذرت ویونجه"

دوره 34، شماره 48، بهمن 1387
محمد علیزاده؛ فریبا فتحی؛ علی ترابیان

21.

پیش‌بینی عملکرد یونجه توسط برخی شاخص‌های پوشش گیاهی و متغیرهای محیطی در خراسان جنوبی (مطالعه موردی شهرستان سرایان)

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 137-148
سیدعبداله محمدی؛ ناصر مجنون حسینی؛ حسین مقدم؛ مصطفی اویسی

22.

تأثیر سیستم‌های مختلف کوددهی بر خصوصیات تغذیه‌ای و کیفی علوفه‌دارو (مطالعه موردی: کشت توأم یونجه چندساله و رازیانه)

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 111-125
مینا آقابابادستجردی؛ مجید امینی دهقی؛ محمدرضا چائی چی؛ زینب بساق زاده

23.

تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه وباکتری های تولید کننده اسید لاکتیک بر قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه و خون گوسفند

دوره 66، شماره 1، فروردین 1390، صفحه 47-99
کامران رضایزدی؛ کامران رضا یزدی؛ علی نیکخواه

24.

تأثیر نانوذرات نقره، نیکل، روی و روی- مس بر جوانه زنی، استقرار و فعالیت آنزیمی بذر گیاه یونجه

دوره 45، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 107-118
فاطمه رمضانی؛ علی شایان فر؛ رضا توکل افشاری؛ کرامت اله رضایی

25.

تاثیر مایه زنی باکتری و سطوح مختلف نیتروژن در رشد و گره زایی ارقام یونجه

دوره 32، شماره 2، اردیبهشت 1380
ابوالحسن فجری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب