1.

آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 119-131
رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

2.

اثرات جیرههای گیاهی بر میزان بار باکتریایی و ترکیب جمعیت میکروبی روده فیل ماهی (Huso huso)

دوره 71، شماره 1، بهار 1395، صفحه 117-125
مریم روحی؛ ناصر آق؛ محمود رضازاد باری

3.

ارزیابی جایگزینی سطوح مختلف پودر ماهی و کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 4، زمستان 1380
دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر محسن فرخوی؛ دکتر غلامحسین حبیبی

4.

بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 2، بهار 1384
علی نبی‌زاده؛ حسن نصیری‌مقدم؛ فریدون افتخاری‌شاهرودی

5.

تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین

دوره 17، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 347-358
مصطفی حاجی لو؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی گنج خانلو؛ حمید امانلو

6.

تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum)

دوره 70، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 376-385
غلامرضا رفیعی؛ امین هاشمی پناه؛ مهدی اسماعیلی بیدهندی

7.

تعیین بهترین سطح جایگزینی پروتئین پودر ماهی با انواع پودر خون در جیره جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 2، زمستان 1390، صفحه 49-60
علی نبی زاده

8.

مقایسه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا -3 جهت غنی سازی تخم مرغ

دوره 60، شماره 1، بهار 1384
مهندس سید علی میرقلنج؛ دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر محسن برزگر؛ دکتر محمد علی کمالی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.