رفیعی, غلامرضا, هاشمی پناه, امین, اسماعیلی بیدهندی, مهدی. (1396). تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum). , 70(4), 376-385. doi: 10.22059/jfisheries.2018.132138.872
غلامرضا رفیعی; امین هاشمی پناه; مهدی اسماعیلی بیدهندی. "تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum)". , 70, 4, 1396, 376-385. doi: 10.22059/jfisheries.2018.132138.872
رفیعی, غلامرضا, هاشمی پناه, امین, اسماعیلی بیدهندی, مهدی. (1396). 'تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum)', , 70(4), pp. 376-385. doi: 10.22059/jfisheries.2018.132138.872
رفیعی, غلامرضا, هاشمی پناه, امین, اسماعیلی بیدهندی, مهدی. تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum). , 1396; 70(4): 376-385. doi: 10.22059/jfisheries.2018.132138.872


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب