1.

اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب، کلسترول و تری گلیسرید در بافت‌های انتخابی در جوجه‌های گوشتی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
علیرضا صفامهر؛ نعمت اله آقائی؛ سعید چگانی آذر

2.

استفاده از برنامه‌ریزی غیرخطی در جیره‌نویسی بر اساس حداکثر سود در جوجه‌های گوشتی

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
علیرضا صفامهر؛ ابوالفضل بشیری؛ مسعود مستشاری؛ مهرنوش میرزایی

3.

بررسی تأثیر سطوح مختلف تفاله گوجه‌فرنگی با و بدون مولتی‌آنزیم در جیره‌‌های‌ بر پایه ذرت-کنجاله سویا‌ بر عملکرد جوجه‌‌های‌ گوشتی

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
علیرضا صفامهر؛ محمدبهاءالدین شمس برهان؛ محمدحسین شهیر

4.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 42، شماره 2، مهر 1390، صفحه 95-106
علیرضا صفامهر؛ سجاد یعقوب زاده؛ علی نوبخت

5.

تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ̎های- لاین W-36 ̎

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 19-29
علیرضا صفامهر؛ هادی عطارحسینی

6.

مطالعه اثرات سطوح کنجاله کانولا و منابع مختلف چربی بر صفات کیفی تخم‌مرغ و عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار سویۀ های لاین W-36

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 357-367
علیرضا صفامهر؛ نعیم خندانی کوزه کنان؛ محمدحسین شهیر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب