نویسنده = کرامت الله رضایی
تعداد مقالات: 6

1

‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 275-285
شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کرامت الله رضایی؛ رزگار فرجی؛ کورش وحدتی

2

استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 1-7
رحمت اله زارع زاده مهریزی؛ زهرا امام‌جمعه؛ کرامت اله رضایی؛ محمد شاهدی باغ خندان؛ جواد کرامت؛ الهه لونی

3

بررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 389-398
علی ابراهیمی ملاطی؛ کرامت الله رضایی؛ امیر پورفرزاد؛ زهرا پیراوی ونک؛ روح اله کریمی

4

خواص تغذیه‌ای مکمل غذای کودک تولید شده از حبوبات جوانه‌زده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 تیر 1398
انوار یاسر؛ کرامت الله رضایی؛ مریم سلامی؛ سوری اورومئی

5

شبیه‌سازی مدل سینتیک خشک‌شدن لایۀ نازک نعناع‌ فلفلی (Mentha piperita L.) به‌کمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبی‌ـ‌فازی(Anfis)

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 35-43
امین نصیری؛ حسین مبلی؛ شاهین رفیعی؛ کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

6

مقایسه کاربرد ستون‌های مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 223-239
بابک سامانی پور؛ مریم جلیلی؛ کرامت الله رضایی؛ فتانه شکرالهی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.