1.

بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش‌های فعال پلی‌ساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 295-304
آیدا تقی زاده؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی؛ شیوا قیاسی فر

2.

تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی‌های حسی میوۀ "به" پیش‌تیمار‌شده با پوشش خوراکی فعال

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 143-153
مینا اکبریان؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی؛ جلال دهقان نیا

3.

تأثیر قوام‌دهنده‌های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه‌ای قالبی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 57-66
اکبر زمانی؛ هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده

4.

تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری

دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 205-213
صادق ریخته‌گری؛ بابک قنبرزاده؛ بابک غیاثی

5.

تولید فیتونیوزوم به عنوان سیستم لیپیدی جدید برای ریزپوشانی عصاره ساقه انگور

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 183-193
شیوا بیلانکوهی؛ بابک قنبرزاده؛ امیر پورفرزاد؛ حامد همیشه کار؛ موسی رسولی

6.

فیلم¬های زیست تخریب پذیر کربوکسی متیل سلولزی اصلاح شده با پلی وینیل الکل و نانوویسکر سلولز: (1) ویژگی¬های ساختاری و خواص مکانیکی

دوره 43، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 55-64
لیلا ابوالقاسمی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی

7.

فیلم¬های زیست تخریب پذیر کربوکسی متیل سلولزی اصلاح شده با پلی وینیل الکل و نانوویسکر سلولز:(2) ویژگی¬های حرارتی، نفوذپذیری به بخار آب و آب دوستی سطحی

دوره 43، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 65-72
لیلا ابوالقاسمی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی

8.

مطالعه تأثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایۀ پلی لاکتیک اسید

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 235-243
هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ اصغر خسروشاهی اصل

9.

مقایسۀ ریز‌ساختار، توپوگرافی و آب‌دوستی سطحی فیلم‌های آلیاژی نشاسته‌ـ‌پلی‌وینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 78-100
بابک قنبرزاده؛ نوشین نوشیروانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب