1.

مطالعه عملکرد برخی صفات تولیدی، تولیدمثلی و اقتصادی گاوداری‌های سنتی کوچک در استان چهارمحال و بختیاری

صفحه 285-296
محمود وطن خواه؛ مهراب فرجی

2.

اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی گاوهای تازه‌زای هلشتاین

صفحه 297-309
طاهره امیرآبادی فراهانی؛ حمید امانلو؛ نجمه اسلامیان فارسونی

3.

تأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجه‌های لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی

صفحه 311-320
محمد احسانی؛ مهران ترکی

4.

برآورد انرژی قابل متابولیسم معادل مولتی‌آنزیم ناتوزیم P در جیره‌های با کمبود انرژی قابل متابولیسم

صفحه 321-327
احمد ملک زادگان؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد

5.

تعیین سطح مناسب متیونین در مرغ‌های مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداکثرسازی سود و تصمیم‌گیری بر مبنای پاسخ‌های چندگانه

صفحه 329-336
سید عبداله حسینی؛ مجتبی زاغری؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج

6.

کاربرد نشانگرهای ریزماهواره برای مطالعه ژنوم گوسفند کرمانی

صفحه 337-344
آمنه محمدی فر؛ محمدرضا محمدآبادی

7.

برآورد ارزش اقتصادی و زیان‌های مالی ناشی از سخت‌زایی برای گاوهای شیری هلشتاین ایران

صفحه 345-353
علی صادقی سفید مزگی؛ محمد مرادی شهربابک؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ سید رضا میرائی آشتیانی؛ پیتر آر ایمر

8.

مقایسه فراسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی

صفحه 355-360
فریبرز خواجعلی؛ فریدون خواجعلی

9.

مقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور

صفحه 361-367
آرمین توحیدی؛ فرهاد صمدیان؛ حمید کهرام؛ مهدی انصاری

10.

اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی

صفحه 369-377
حامد صالحی؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ محمود شیوازاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب