1.

شناسایی نواحی ژنومی تحت انتخاب مثبت در جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مبتنی بر عدم تعادل پیوستگی ژنی

صفحه 1-14
حسین محمدی؛ امیر حسین خلت‌آبادی فراهانی؛ مهدیه مهدی‌پور

2.

اثر تزریق مکمل‌های ویتامینی و معدنی در اواخر دوره آبستنی گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد، شاخص رشد اسکلتی، وضعیت اسهال، فراسنجه‌های خونی و آنتی‌اکسیدانی گوساله‌‌های آن‌ها

صفحه 27-41
محمد اسدی؛ رضا کمالی؛ نادر اسدزاده

3.

تأثیر شکل فیزیکی خوراک در اواخر دوره آبستنی و اوایل شیردهی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی خون میش‌های مهربان و عملکرد بره‌های شیرخوار

صفحه 43-55
امیرحسین مهران فروز؛ حسن علی عربی؛ داریوش علیپور؛ عباس فرح آور

4.

تأثیر افزودن پودر خولنجان و پروبیوتیک بر ویژگی‎های لاشه، سلولهای خونی، جمعیت باکتری‌های روده کور و مورفولوژی ایلئوم بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش گرمایی

صفحه 57-69
مریم محمودی نژاد؛ بهرام شهره؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ سهیل یوسفی

5.

تأثیر سطوح انرژی و اسیدآمینه جیره بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه‌های گوشتی آرین

صفحه 71-92
حسن روحانی پور؛ کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ سید داود شریفی؛ سید عبدالله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی

6.

بررسی اشکال آلی و معدنی عناصر مس، روی و منگنز بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی مرغ‌های مادر گوشتی

صفحه 93-105
سیده عطیه مجاوریان؛ شهاب الدین قره ویسی؛ محسن حاجی پور

7.

ارزیابی نانوذرات اکسید آهن، اکسیدروی و اکسیدآلومینیوم بر مراحل پیش انگلی نماتودهای گوارشی تریکوسترونژیلید در نشخوار کنندگان کوچک

صفحه 107-119
سارا لرکی؛ علیرضا البرزی؛ جواد جمشیدیان؛ فاطمه معدن کن

8.

تأثیر جو پولکی‌شده بدون بخار با جو آسیاب‌شده بر عملکرد، رفتار تغذیه‌ای، اسکور مدفوع و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

صفحه 15-25
قاسم خادم؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ کتایون مهرانی؛ کامل عموزاده آرائی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب