1.

بررسی تراکم، رشد و ترکیب بیوشیمیایی جلبک دریایی Tetraselmis tetrathele پرورش یافته با پساب ملاس و دلستر

صفحه 169-181
امیدوار فرهادیان؛ الهام نظافتیان؛ فاطمه شریفی خیر آبادی؛ فاطمه پیکان حیرتی؛ فاطمه رستمی

2.

استخراج فایکوسیانین ازجلبک Arthrospira platensis با استفاده از حلال‌ها و روش‌های مختلف

صفحه 183-192
فهیمه شاه حسینی؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ سیدولی حسینی

3.

بررسی تلقیح مخلوط‌های سوسپانسیون باکتریایی لاکتوباسیلوس (Lactobacillus) و باسیلوس (Bacillus) تلقیح شده به آب سیستم پرورشی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) و مطالعه‌ی شاخص‌های رشد و نرخ بقای آنها

صفحه 193-204
مصطفی علیشیری جونقانی؛ کامران رضایی توابع؛ غلامرضا رفیعی؛ بهمن جمشیدی

4.

اکولوژی، پراکنش و ترکیب جمعیت دیاتومه‌ها در دریاچه سد طالقان

صفحه 205-222
رضوان موسوی ندوشن؛ احسان آقاجعفری

5.

بررسی پروفیل اسید آمینه وتعیین تقریبی ترکیبات فیله ماهی گیش طلایی (Gnathanodon speciosus) صید شده از دریای عمان در دو فصل تابستان و زمستان

صفحه 223-238
اسما جعفری؛ علی طاهری؛ مصطفی غفاری؛ زینب باوی

6.

اثرات مکمل سازی جیره غذایی با ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا بر برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی مایع تخمدانی و کارایی تولیدمثلی مولدین ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

صفحه 239-254
فراز پنجوینی؛ کوروش سروی مغانلو؛ راحله طهماسبی؛ احمد ایمانی

7.

تأثیر غذایی روتیفر غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و کیفیت لاشۀ لارو ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 255-266
عرفان سلمرودی؛ غلامرضا رفیعی؛ کامران رضایی توابع

8.

اثر پودر جلبک قرمز دریای خزر(Laurencia caspica) بر رشد، فراسنجه‌های خونی، سرمی و پاسخ‌های ایمنی بچه‌ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) آلوده‌شده با آئروموناس هیدروفیلا

صفحه 267-279
فرید فیروزبخش؛ خسرو جانی خلیلی؛ بتول ادهمی

9.

مطالعه برخی ویژگی‌های ریخت‌سنجی، تولیدمثلی و تغذیه‌ای قزل‌آلای خال قرمز (Salmo trutta) در رودخانه طالقان

صفحه 281-290
سهیل ایگدری؛ عطا مولودی صالح؛ محمد محمودی

10.

برآورد شاخص‌ فراوانی نسبی ماهی مرکب عمانی و اسکوئید پشت ارغوانی در تلاش صیادی با ترال طناب‌دار در غرب دریای عمان

صفحه 291-302
سید یوسف پیغمبری؛ رضا بدلی؛ پرویز زارع؛ رضا عباس پور نادری

11.

اثرات نانو ذرات آهن به همراه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بر آنزیم‌های گوارشی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 303-315
سعید ضیایی نژاد؛ ناصر بنی صالح؛ علی آبرومند؛ احمد تقوی مقدم

12.

تأثیر سطوح مختلف عصاره غنی از فلوروتانین در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و تغذیه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannemei)

صفحه 317-328
عثمان بلوچ لاشاری؛ سلیم شریفیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب