1.

بهینه‌سازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیه‌سازی تبرید

صفحه 169-182
عرفان خسروانی مقدم؛ محمد شریفی؛ سلیمان حسین پور؛ هومن شریف نسب

2.

ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر

صفحه 183-195
مرضیه ویسکرمی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا

3.

کاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت در ایران

صفحه 197-209
مرتضی تاکی؛ روح اله فرهادی

4.

تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام

صفحه 211-221
سیامک غیبی؛ نرجس ملک جانی؛ مجید جوانمرد داخلی

5.

ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو

صفحه 223-236
پارسا حیدری؛ علی حاجی احمد؛ امیرحسین میرزابه

6.

بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان

صفحه 251-237
هادی الماسی؛ ندا بهلول داننده؛ سینا اردبیلچی مرند

7.

امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول

صفحه 253-270
محمد مهدی احمدی؛ مرتضی آغباشلو؛ علیرضا کیهانی؛ میثم طباطبائی

8.

شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی

صفحه 271-285
عباس میرزایی؛ حسن آزرم؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده

9.

ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکننده‌ی سطح آرایه‌های فتوولتائیک

صفحه 287-299
سیاوش کسایی پور؛ محمدمهدی مهارلویی؛ حمید مرتضی پور

10.

طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزی‌های خوراکی

صفحه 301-309
محمد حسین پور زرنق؛ سعید مینایی؛ علیرضا مهدویان؛ محمدهادی خوش تقاضا

11.

بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری

صفحه 311-328
کسری مومنیان؛ لادن رشیدی؛ مسعود هماپور

12.

ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول

صفحه 329-343
شاهین رفیعی؛ زینب شعبانی؛ برات قبادیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب