ویسکرمی, مرضیه, جوینده, حسین, حجتی, محمد, نوشاد, محمد, مهرنیا, محمدامین. (1400). ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر. , 52(2), 183-195. doi: 10.22059/ijbse.2020.304298.665316
مرضیه ویسکرمی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد; محمدامین مهرنیا. "ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر". , 52, 2, 1400, 183-195. doi: 10.22059/ijbse.2020.304298.665316
ویسکرمی, مرضیه, جوینده, حسین, حجتی, محمد, نوشاد, محمد, مهرنیا, محمدامین. (1400). 'ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر', , 52(2), pp. 183-195. doi: 10.22059/ijbse.2020.304298.665316
ویسکرمی, مرضیه, جوینده, حسین, حجتی, محمد, نوشاد, محمد, مهرنیا, محمدامین. ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر. , 1400; 52(2): 183-195. doi: 10.22059/ijbse.2020.304298.665316


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب