1.

اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 143-153
محمد امیدی زاده؛ فرشید خیری؛ مصطفی فغانی

2.

بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخ‌گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 727-738
حسین دقیق کیا؛ زهرا بلوکی

3.

پاسخ ایمنی جوجه‏ های گوشتی تحت تنش سرمایی به ویتامین C و کوآنزیم Q10

دوره 15، شماره 1، تیر 1392، صفحه 45-53
محمد حسین نعمتی؛ محمد حسین شهیر؛ محمدطاهر هرکی نژاد؛ هوشنگ لطف اللهیان

4.

تاثیر افزودنی منابع مختلف آنتی‌اکسیدانی (ویتامین E، کوآنزیم Q10 و فرم های سلنیوم) جیره غذایی بر عملکرد رشد و شاخصهای بیوشیمیایی سرم خون در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 597-611
محمدصادق آراملی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی

5.

تأثیر کوتاه‌مدت مکمل‌دهی کوآنزیم Q10 و استراتژی پیش‌سرمایی بر شاخص‌های آسیب عضلانی شناگران نخبه‌

دوره 9، شماره 3، آذر 1396، صفحه 351-369
علی امامی؛ اصغر توفیقی؛ سیامک رضایی عصری

6.

تأثیر مصرف مکمل کوآنزیم Q10 در دورة تیپر بر برخی شاخص‏های عملکرد استقامتی دونده‏های نیمه‌استقامت

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 13-28
داریوش شیخ‌الاسلامی وطنی؛ تحسین خطایی؛ منیژه نوروزیان؛ حمید رجبی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.