دقیق کیا, حسین, بلوکی, زهرا. (1396). بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخ‌گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10. , 19(3), 727-738. doi: 10.22059/jap.2017.217495.623114
حسین دقیق کیا; زهرا بلوکی. "بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخ‌گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10". , 19, 3, 1396, 727-738. doi: 10.22059/jap.2017.217495.623114
دقیق کیا, حسین, بلوکی, زهرا. (1396). 'بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخ‌گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10', , 19(3), pp. 727-738. doi: 10.22059/jap.2017.217495.623114
دقیق کیا, حسین, بلوکی, زهرا. بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخ‌گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10. , 1396; 19(3): 727-738. doi: 10.22059/jap.2017.217495.623114


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب