1.

Rheological properties of probiotic non-fat yogurt containing Lactobacillus reuteri: Effects of inulin addition, inoculum level and fermentation temperature

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 109-116
Mona Sadat Bitaraf؛ Faramarz Khodaiyan؛ Seyed Saeid Hosseini

2.

اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی‌های رئولوژی و ساختاری ارده

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 695-703
حسین کیانی؛ آیدا ساعتچی؛ مطهره حق شناس؛ نگین جعفری؛ محسن لبافی مزرعه شاهی

3.

بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.)

دوره 42، شماره 1، پاییز 1390، صفحه 113-120
عسگر فرحناکی؛ حامد عسکری؛ مریم بختیاری

4.

تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 31-36
سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن؛ مهرماه وفائی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.