کیانی, حسین, ساعتچی, آیدا, حق شناس, مطهره, جعفری, نگین, لبافی مزرعه شاهی, محسن. (1398). اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی‌های رئولوژی و ساختاری ارده. , 50(3), 695-703. doi: 10.22059/ijbse.2019.274882.665156
حسین کیانی; آیدا ساعتچی; مطهره حق شناس; نگین جعفری; محسن لبافی مزرعه شاهی. "اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی‌های رئولوژی و ساختاری ارده". , 50, 3, 1398, 695-703. doi: 10.22059/ijbse.2019.274882.665156
کیانی, حسین, ساعتچی, آیدا, حق شناس, مطهره, جعفری, نگین, لبافی مزرعه شاهی, محسن. (1398). 'اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی‌های رئولوژی و ساختاری ارده', , 50(3), pp. 695-703. doi: 10.22059/ijbse.2019.274882.665156
کیانی, حسین, ساعتچی, آیدا, حق شناس, مطهره, جعفری, نگین, لبافی مزرعه شاهی, محسن. اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی‌های رئولوژی و ساختاری ارده. , 1398; 50(3): 695-703. doi: 10.22059/ijbse.2019.274882.665156


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب