موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین, وفائی, مهرماه. (1393). تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی. , 45(1), 31-36. doi: 10.22059/ijbse.2014.51288
سارا موحد; حسین احمدی چناربن; مهرماه وفائی. "تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی". , 45, 1, 1393, 31-36. doi: 10.22059/ijbse.2014.51288
موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین, وفائی, مهرماه. (1393). 'تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی', , 45(1), pp. 31-36. doi: 10.22059/ijbse.2014.51288
موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین, وفائی, مهرماه. تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی. , 1393; 45(1): 31-36. doi: 10.22059/ijbse.2014.51288


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب