1.

اثر آرژنین و متیل جاسمونات بر کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای میوه‌ انار رقم ملس ‏ساوه

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 541-552
فرهاد پیرزاد؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی

2.

ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه سیب رقم ‘گلاب کهنز’

دوره 14، شماره 2، بهمن 1391، صفحه 71-82
مریم هادیان دلجو؛ حسن ساری خانی

3.

تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1001-1015
فاطمه حسین پور؛ ولی ربیعی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی سلیمانی

4.

تأثیر دو روش پوشاندن با کاغذ مومی در مهار آسیب‌های ناشی از سرمازدگی میوۀ انار ’ملس ساوه‘ در سردخانه

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 251-263
مصباح بابالار؛ عزیزه مسیب زاده؛ ذبیح‌اله زمانی؛ امیر موسوی؛ محمدرضا فتاحی‌مقدم

5.

تحلیل روند بلندمدت تغییرات پوشش گیاهی با استفاده از سری زمانی MODIS-NDVI (مطالعۀ موردی: استان کردستان)

دوره 72، شماره 3، آذر 1398، صفحه 193-204
مهرنوش شبانی پور؛ علی اصغر درویش صفت؛ رامین رحمانی

6.

حساسیت پنج رقم سیب به قهوه‌ای شدن

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
منوچهر حامدی؛ جعفر محمدزاده میلانی

7.

روند تغییرات سبزشدگی در جنگل‌های هیرکانی با استفاده از سری زمانی NOAA-NDVI در دورۀ 2012-1981

دوره 70، شماره 3، آبان 1396، صفحه 409-420
خدیجه کیاپاشا؛ علی اصغر درویش صفت؛ نصرت اله ضرغام؛ پدارام عطارد؛ مهدی نادی؛ مایکل شپمن

8.

کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب

دوره 33، شماره 1، فروردین 1381
سید حسین میر دهقان؛ مجید راحمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب